Uyuşturucu taciri yol kontrolünde yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2019 - 09:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Uyuşturucu taciri yol kontrolünde yakalandı

Uyuşturucu taciri yol kontrolünde yakalandı
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde jandarma ekipleri, durdurdukları bir araçta hazır paketler halinde 621 adet extacy sentetik hap ve 43 gram skunk maddesi ele geçirdi.  Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kızılcadağ Jandarma Karakol Komutanlığı, Korkuteli Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, 2 aylık yapılan istihbarı çalışma neticesinde F.Ş.'nin okul çevrelerinde ve otellere satarak uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti. Şüphelinin kullandığı 07 CLJ 77 plakalı araç Burdur istikametinde seyir halinde iken Kızılcadağ'da durduruldu. Araçta ve F.Ş. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada iç çamaşırına gizlenmiş vaziyette satışa hazır paketler halinde 621 adet extacy sentetık hap ve 43 gram skunk uyuşturucu madde ele geçirildi.  Olayla ilgili olarak araç sürücüsü F.Ş. isimli şahıs adlı mercilere çıkarılmak üzere gözaltına alındı. 
Uyuşturucu taciri yol kontrolünde yakalandı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde jandarma ekipleri, durdurdukları bir araçta hazır paketler halinde 621 adet extacy sentetik hap ve 43 gram skunk maddesi ele geçirdi. 

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kızılcadağ Jandarma Karakol Komutanlığı, Korkuteli Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, 2 aylık yapılan istihbarı çalışma neticesinde F.Ş.'nin okul çevrelerinde ve otellere satarak uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti. Şüphelinin kullandığı 07 CLJ 77 plakalı araç Burdur istikametinde seyir halinde iken Kızılcadağ'da durduruldu. Araçta ve F.Ş. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada iç çamaşırına gizlenmiş vaziyette satışa hazır paketler halinde 621 adet extacy sentetık hap ve 43 gram skunk uyuşturucu madde ele geçirildi. 
Olayla ilgili olarak araç sürücüsü F.Ş. isimli şahıs adlı mercilere çıkarılmak üzere gözaltına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.