UYUŞTURUCU SATICISINI PLAKASIZ MOTORSİKLET ELE VERDİ

Gündem 11.02.2016 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

UYUŞTURUCU SATICISINI PLAKASIZ MOTORSİKLET ELE VERDİ

UYUŞTURUCU SATICISINI PLAKASIZ MOTORSİKLET ELE VERDİ
Antalya'nın Manavgat ilçesinde, trafik ekipleri tarafından yol kontrolünde plakasız motosikletle yakalanan bir kişi uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı. Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince Zübeyde Hanım caddesi üzerinde gerçekleştirilen yol kontrol uygulamasında plakası bulunmadığı için durdurulan motosiklet sürücüsü H.C., GBT sorgulamasında hırsızlık suçundan araması olduğunun belirlenmesi üzerine Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim edilmişti. Manavgat Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen H.C., üst aramasında uyuşturucu madde çıkması üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine gönderildi. Sorgulamanın ardından H.C.'nin Side mahallesinde ikamet ettiği evde yapılan aramada ise 11,26 gram esrar maddesi ve 89 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.  Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, H.C. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi.
UYUŞTURUCU SATICISINI PLAKASIZ MOTORSİKLET ELE VERDİ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, trafik ekipleri tarafından yol kontrolünde plakasız motosikletle yakalanan bir kişi uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı.
Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince Zübeyde Hanım caddesi üzerinde gerçekleştirilen yol kontrol uygulamasında plakası bulunmadığı için durdurulan motosiklet sürücüsü H.C., GBT sorgulamasında hırsızlık suçundan araması olduğunun belirlenmesi üzerine Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim edilmişti.
Manavgat Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen H.C., üst aramasında uyuşturucu madde çıkması üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine gönderildi. Sorgulamanın ardından H.C.'nin Side mahallesinde ikamet ettiği evde yapılan aramada ise 11,26 gram esrar maddesi ve 89 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 
Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, H.C. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.