UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 17 TUTUKLAMA

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2019 - 09:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 17 TUTUKLAMA

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ve Dinar ilçelerinde yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 24 şüpheliden 17’si tutuklandı.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda aranan 3 kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 24'e yükseldi. Şüpheliler, jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra Sandıklı Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Akşam saatlerine kadar adliyedeki işlemleri süren zanlılardan 17'si tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla 6'sı da serbest bırakıldı.   İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla Sandıklı ve Dinar ilçeleri ile köylerinde belirlenen adreslere 15 Ocak'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ve Dinar ilçelerinde yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 24 şüpheliden 17’si tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda aranan 3 kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 24'e yükseldi. Şüpheliler, jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra Sandıklı Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Akşam saatlerine kadar adliyedeki işlemleri süren zanlılardan 17'si tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla 6'sı da serbest bırakıldı.

 

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla Sandıklı ve Dinar ilçeleri ile köylerinde belirlenen adreslere 15 Ocak'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.