UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş 28.01.2022 - 17:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.   Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda; 27.01.2022 günü İlimiz merkezinde durdurulan bir araçta Narkotik Madde Arama Köpeği Sarık ile birlikte yapılan aramada, 117,38 gram kokain maddesi ve 1,05 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirilmiştir.   Araçta bulunan A.F.Ç. isimli şahıs 28.01.2022 günü “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştır  
UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI

EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
 

Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda; 27.01.2022 günü İlimiz merkezinde durdurulan bir araçta Narkotik Madde Arama Köpeği Sarık ile birlikte yapılan aramada, 117,38 gram kokain maddesi ve 1,05 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirilmiştir.

 

Araçta bulunan A.F.Ç. isimli şahıs 28.01.2022 günü “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.