UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 09.11.2021 - 09:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Isparta'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 8 kişi yakalandı.     Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir haftada operasyonlar düzenledi. Adreslerde ve otomobillerde yapılan aramalarda, farklı miktarlarda sentetik uyuşturucu, eroin, esrar ve uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.
UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Isparta'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 8 kişi yakalandı.

 

 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir haftada operasyonlar düzenledi.

Adreslerde ve otomobillerde yapılan aramalarda, farklı miktarlarda sentetik uyuşturucu, eroin, esrar ve uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi.

Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.