UYUŞTURUCU ILE MÜCADELE ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDIYOR

Gündem 05.03.2015 - 16:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

UYUŞTURUCU ILE MÜCADELE ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDIYOR

Uyuşturucu İl Koordinasyon Kurulu, Vali Hasan Kürklü Başkanlığında toplandı.
Uyuşturucu İl Koordinasyon Kurulu, Vali Hasan Kürklü Başkanlığında toplandı.   Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Hasan Kürklü başta olmak üzere Garnizon Komutanı J. Albay Sayit Koca, Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü ve kurul üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Hasan Kürklü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilk olarak öğretmenlerin, velilerin bilinçlenmesi ve bu arzı önlemek gerektiğini bildirdi. Konunun önemli olduğunu dile getiren Vali Kürklü, kurul üyelerinden üzerlerine düşeni değil üzerlerine düşenden daha fazlarını yapmalarını istedi. Çünkü gelecek nesillerin söz konusu olduğunu söyleyen Vali Kürklü, bunun önleminin alınması gerektiğini kaydetti. Vali Kürklünün açılış konuşmasının ardından kurul üyeleri üzerlerine düşen görevler ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantıda tedbirler konu başlığı altında Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü, Eğitim kurumlarına, Hedef Guruplarına yönelik farkındalık eğitimi verileceğini aktardı. Danışma konusu ile ilgi ise konuşan Sütlü, uyuşturucu mücadele hattı ve ilk yardım birimi projelerini açıkladı. Sütlü, ayrıca tedavi mekanizmalarının güçlendirilmesi ve tedavi sonrası rehabilitasyon mekanizması çalışmaları hakkında bilgi  verdi. Emniyet Müdürü Özüdoğru ise Türkiye genelinde başlatılan ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulacak olan Narkotim hakkında kurul üyelerine bilgi verdi. Alınacak önlemlerin detaylıca değerlendirildiği toplantı yaklaşık iki saat sürdü.
Uyuşturucu İl Koordinasyon Kurulu, Vali Hasan Kürklü Başkanlığında toplandı.

Uyuşturucu İl Koordinasyon Kurulu, Vali Hasan Kürklü Başkanlığında toplandı.

 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Hasan Kürklü başta olmak üzere Garnizon Komutanı J. Albay Sayit Koca, Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Hasan Kürklü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ilk olarak öğretmenlerin, velilerin bilinçlenmesi ve bu arzı önlemek gerektiğini bildirdi. Konunun önemli olduğunu dile getiren Vali Kürklü, kurul üyelerinden üzerlerine düşeni değil üzerlerine düşenden daha fazlarını yapmalarını istedi. Çünkü gelecek nesillerin söz konusu olduğunu söyleyen Vali Kürklü, bunun önleminin alınması gerektiğini kaydetti.

Vali Kürklünün açılış konuşmasının ardından kurul üyeleri üzerlerine düşen görevler ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıda tedbirler konu başlığı altında Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü, Eğitim kurumlarına, Hedef Guruplarına yönelik farkındalık eğitimi verileceğini aktardı. Danışma konusu ile ilgi ise konuşan Sütlü, uyuşturucu mücadele hattı ve ilk yardım birimi projelerini açıkladı. Sütlü, ayrıca tedavi mekanizmalarının güçlendirilmesi ve tedavi sonrası rehabilitasyon mekanizması çalışmaları hakkında bilgi  verdi.

Emniyet Müdürü Özüdoğru ise Türkiye genelinde başlatılan ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulacak olan Narkotim hakkında kurul üyelerine bilgi verdi.

Alınacak önlemlerin detaylıca değerlendirildiği toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.