UYKU TULUMU İÇİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2014 - 09:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

UYKU TULUMU İÇİNDE HAYATINI KAYBETTİ

ANTALYA'DA EVSİZ OLDUĞU TAHMİN EDİLEN BİR KİŞİ, DENİZ KIYISINA YAKIN BİR NOKTADA UYKU TULUMUNUN İÇİNDE ÖLÜ BULUNDU
Antalya’da evsiz olduğu tahmin edilen bir kişi, Konyaaltı Varyantı'nın sonunda deniz kıyısına yakın bir mevkide uyku tulumu içerisinde ölü bulundu.  Konyaaltı Varyantı'nın sonunda deniz kıyısına yakın bir mevkide uyku tulumu içinde bir kişinin cansız yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan orta yaşlı erkeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin evsiz olduğunu tahmin ettiği şahsın cenazesi olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis şahsın kimliğini ve kesin ölüm nedenini belirlemek için çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken varyant üzerindeki bazı vatandaşlar da çalışmaları dikkatle izledi.
ANTALYA'DA EVSİZ OLDUĞU TAHMİN EDİLEN BİR KİŞİ, DENİZ KIYISINA YAKIN BİR NOKTADA UYKU TULUMUNUN İÇİNDE ÖLÜ BULUNDU

Antalya’da evsiz olduğu tahmin edilen bir kişi, Konyaaltı Varyantı'nın sonunda deniz kıyısına yakın bir mevkide uyku tulumu içerisinde ölü bulundu. 
Konyaaltı Varyantı'nın sonunda deniz kıyısına yakın bir mevkide uyku tulumu içinde bir kişinin cansız yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, üzerinden kimlik çıkmayan orta yaşlı erkeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin evsiz olduğunu tahmin ettiği şahsın cenazesi olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Antalya Adli Tıp morguna kaldırıldı. Polis şahsın kimliğini ve kesin ölüm nedenini belirlemek için çalışma başlattı.
Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken varyant üzerindeki bazı vatandaşlar da çalışmaları dikkatle izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.