UYDU GÖRÜNTÜLERİ GELDİ, KUVVETLİ OLACAK

Gündem 11.01.2022 - 13:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

UYDU GÖRÜNTÜLERİ GELDİ, KUVVETLİ OLACAK

UYDU GÖRÜNTÜLERİ GELDİ, KUVVETLİ OLACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü çok sayıda kent için sarı ve turuncu uyarıda bulundu. Meteorolojinin yağmur ve kar uyarısının ardından bir uyarı da Prof. Dr. Orhan Şen'den geldi. İstanbul için yarın ve perşembe kar uyarısında bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medyadaki paylaşımında Muğla ve Antalya'da aşırı yağışa yol açan sistemin radar görüntüsünü de paylaştı.  
UYDU GÖRÜNTÜLERİ GELDİ, KUVVETLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü çok sayıda kent için sarı ve turuncu uyarıda bulundu.

Meteorolojinin yağmur ve kar uyarısının ardından bir uyarı da Prof. Dr. Orhan Şen'den geldi. İstanbul için yarın ve perşembe kar uyarısında bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medyadaki paylaşımında Muğla ve Antalya'da aşırı yağışa yol açan sistemin radar görüntüsünü de paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.