UYARILAR PEŞ PEŞE GELDİ! ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA DİKKAT

Gündem 14.05.2022 - 08:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

UYARILAR PEŞ PEŞE GELDİ! ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA DİKKAT

Tam ısındık derken... Uyarılar peş peşe geldi! Önümüzdeki haftaya dikkat: Sıcaklıklar aniden düşecek
Meteorolojiden yapılan açıklamada, hafta sonu hava sıcaklıklarının 4 derece kadar artacağı ifade edilirken, önümüzdeki günler için ise soğuk hava uyarısı geldi.   Uzmanlar, perşembe gününe kadar havaların sıcak geçeceğini belirtirken, sonrasında ise soğuk havaların etkili olacağını söyledi. Ani sıcaklık düşüşü için uyarı gelirken, özellikle gecelerin soğuk olacağı aktarıldı. BAZI İLLER İÇİN YAĞIŞ UYARISI YAPILDI Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Burdur, Antalya'nın iç batı ilçeleri, Kars, Ardahan, Hatay, G. Antep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.    
Tam ısındık derken... Uyarılar peş peşe geldi! Önümüzdeki haftaya dikkat: Sıcaklıklar aniden düşecek

Meteorolojiden yapılan açıklamada, hafta sonu hava sıcaklıklarının 4 derece kadar artacağı ifade edilirken, önümüzdeki günler için ise soğuk hava uyarısı geldi.

 

Uzmanlar, perşembe gününe kadar havaların sıcak geçeceğini belirtirken, sonrasında ise soğuk havaların etkili olacağını söyledi. Ani sıcaklık düşüşü için uyarı gelirken, özellikle gecelerin soğuk olacağı aktarıldı.

BAZI İLLER İÇİN YAĞIŞ UYARISI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülke kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Burdur, Antalya'nın iç batı ilçeleri, Kars, Ardahan, Hatay, G. Antep ve Kilis çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.