USTA GAZETECİ MUHARREM TUNCEL ANILDI

Gündem 10.12.2018 - 12:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

USTA GAZETECİ MUHARREM TUNCEL ANILDI

Usta Gazeteci Muharrem Tuncel mezarının başında anıldı
Burdur'da Usta Gazeteci Muharrem Tuncel ölümünün ilk yılında mezarı başında anıldı. Anma törenine  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP heyeti, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, AK Parti heyeti ile Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve mensupları katıldı. Sultandere mezarlığındaki anma töreninde Belediye Başkanı Ercengiz ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel duygu ve düşüncelerini kelimelere döktü.  Törende dualar de edildi ve Tuncel ailesine taziyeler bir kez daha iletildi.
Usta Gazeteci Muharrem Tuncel mezarının başında anıldı

Burdur'da Usta Gazeteci Muharrem Tuncel ölümünün ilk yılında mezarı başında anıldı. Anma törenine  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve CHP heyeti, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, AK Parti heyeti ile Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve mensupları katıldı. Sultandere mezarlığındaki anma töreninde Belediye Başkanı Ercengiz ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel duygu ve düşüncelerini kelimelere döktü.

 Törende dualar de edildi ve Tuncel ailesine taziyeler bir kez daha iletildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.