UNUTULMAZ FİLM MÜZİKLERİ MANAVGAT’TA SESLENDİRİLDİ

Gündem 02.06.2016 - 11:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

UNUTULMAZ FİLM MÜZİKLERİ MANAVGAT’TA SESLENDİRİLDİ

UNUTULMAZ FİLM MÜZİKLERİ MANAVGAT’TA SESLENDİRİLDİ
 Antalya Büyükşehir Belediye Orkestrası ve Bandosu, Büyükşehir Belediyesi Saz Ekibi ve Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Korosu aynı sahnede buluştu ve unutulmaz film müziklerini Manavgatlılar için seslendirdi.  Atatürk Kültür Merkezi’ndeki konserde, yerli ve yabancı unutulmaz film müzikleri seyircinin beğenisine sunuldu. İbrahim Yılmaz’ın orkestra ve Nikolay Merdhzhanov’un koro şefliği ile hazırlanan konser Manavgatlıların yoğun beğenisini kazandı. Konser kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediye Orkestrası ve Bandosu, Büyükşehir Belediyesi Saz Ekibi ve Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Korosu aynı sahnede buluştu. Film kareleriyle özdeşleşen unutulmaz film müziklerinin seslendirildiği konser, dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.
UNUTULMAZ FİLM MÜZİKLERİ MANAVGAT’TA SESLENDİRİLDİ

 Antalya Büyükşehir Belediye Orkestrası ve Bandosu, Büyükşehir Belediyesi Saz Ekibi ve Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Korosu aynı sahnede buluştu ve unutulmaz film müziklerini Manavgatlılar için seslendirdi. 
Atatürk Kültür Merkezi’ndeki konserde, yerli ve yabancı unutulmaz film müzikleri seyircinin beğenisine sunuldu. İbrahim Yılmaz’ın orkestra ve Nikolay Merdhzhanov’un koro şefliği ile hazırlanan konser Manavgatlıların yoğun beğenisini kazandı. Konser kapsamında, Antalya Büyükşehir Belediye Orkestrası ve Bandosu, Büyükşehir Belediyesi Saz Ekibi ve Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Korosu aynı sahnede buluştu. Film kareleriyle özdeşleşen unutulmaz film müziklerinin seslendirildiği konser, dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.