Ünlü İş Adamı Baki Varol’dan Açıklama

Gündem 21.01.2020 - 17:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ünlü İş Adamı Baki Varol’dan Açıklama

Burdur’un ünlü iş adamlarından Baki Varol bakayrıntı.com haber sitesinde “Ünlü iş adamı MHP’ye mi katılıyor” haberimize açıklama gönderdi.
Burdur’un ünlü iş adamlarından Baki Varol bakayrıntı.com haber sitesinde “Ünlü iş adamı MHP’ye mi katılıyor” haberimize açıklama gönderdi.   Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Baki Varol kendisinin objektiflere verdiği fotoğrafın Milliyetçi Hareket Partisinin kendi işletmesinde bir toplantı yaptığını ev sahibi olarak hoş geldiniz nezaketinde bulunduğunu, Türk kültüründe misafire ikram ve saygı gösterilmesi gerektiğini belirterek; “ben de kültürümüze uygun davrandım. MHP’nin toplantısına katılan bütün belediye başkanlarına ve MKK Üyesine, il başkanına toplantılarını kendi işletmekte olduğum mekanımda yaptıkları için teşekkür ettim ve fotoğraf verdim. Bizler bütün partileri seviyoruz. İşimiz gücümüz Burdur’umuza ve ülkemize istihdam sağlamak, katma değer sağlamak ve iş alanları açmaktır. Benim tek düşüncem bu. Benim ne bir MHP’ye ne de başka bir partiye dirsek temasım yoktur.” Dedi. İş adamı Baki Varol ayrıca; “Bu haberden sonra neidüğü belirsiz insanların üç maymunları oynuyor gibi paylaşımda bulunduklarını bunu yazanların ve eleştirenlerin şunu bilmesi gerekir ki; ben iş adamıyım, kendimden şüphem yok. Bunu ancak kendinden ve ailesinden şüphe edenler dillendirebilir. Ben hayatım boyunca hiçbir zaman üç maymunları oynamadım ve oynayanlar ile de yan yana gelmedim. Kendi işletmemde bir poz vermem ve bunu basının dile getirmesi kadar doğal bir şey yoktur. Bunda kötü niyet aramak insanlığa ve bizim kültürümüze sığmaz. Zaten bu eleştirileri yapanlarda da art niyet aranması gerekir.” Diye belirtti.
Burdur’un ünlü iş adamlarından Baki Varol bakayrıntı.com haber sitesinde “Ünlü iş adamı MHP’ye mi katılıyor” haberimize açıklama gönderdi.

Burdur’un ünlü iş adamlarından Baki Varol bakayrıntı.com haber sitesinde “Ünlü iş adamı MHP’ye mi katılıyor” haberimize açıklama gönderdi.

 

Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Baki Varol kendisinin objektiflere verdiği fotoğrafın Milliyetçi Hareket Partisinin kendi işletmesinde bir toplantı yaptığını ev sahibi olarak hoş geldiniz nezaketinde bulunduğunu, Türk kültüründe misafire ikram ve saygı gösterilmesi gerektiğini belirterek; “ben de kültürümüze uygun davrandım. MHP’nin toplantısına katılan bütün belediye başkanlarına ve MKK Üyesine, il başkanına toplantılarını kendi işletmekte olduğum mekanımda yaptıkları için teşekkür ettim ve fotoğraf verdim. Bizler bütün partileri seviyoruz. İşimiz gücümüz Burdur’umuza ve ülkemize istihdam sağlamak, katma değer sağlamak ve iş alanları açmaktır. Benim tek düşüncem bu. Benim ne bir MHP’ye ne de başka bir partiye dirsek temasım yoktur.” Dedi.

İş adamı Baki Varol ayrıca; “Bu haberden sonra neidüğü belirsiz insanların üç maymunları oynuyor gibi paylaşımda bulunduklarını bunu yazanların ve eleştirenlerin şunu bilmesi gerekir ki; ben iş adamıyım, kendimden şüphem yok. Bunu ancak kendinden ve ailesinden şüphe edenler dillendirebilir. Ben hayatım boyunca hiçbir zaman üç maymunları oynamadım ve oynayanlar ile de yan yana gelmedim. Kendi işletmemde bir poz vermem ve bunu basının dile getirmesi kadar doğal bir şey yoktur. Bunda kötü niyet aramak insanlığa ve bizim kültürümüze sığmaz. Zaten bu eleştirileri yapanlarda da art niyet aranması gerekir.” Diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.