ÜNİVERSİTELİLERDEN DUMANSIZ KORİDOR

Eğitim 30.05.2018 - 12:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÜNİVERSİTELİLERDEN DUMANSIZ KORİDOR

Genç Yeşilay Topluluğundan Örnek Davranış: “Dumansız Hava Sahası”
Süleyman Demirel Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu tarafından üniversitenin temiz atmosferine uygun örnek bir proje geliştirildi. Bağımlılıklarla mücadelede öncü olan topluluk üyeleri, sigaranın yoğun olarak kullanıldığı ve sigara içmeyenlerin de geçiş noktası olan Teknoloji Fakültesi girişini “Dumansız Hava Sahası’na dönüştürdü. Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Selbaş’ın destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte, “sigarayı bırak hayatı bırakma” mesajı verildi.  Öğrenciler özellikle sigara içmeyenlerin memnun olduğu bu uygulamadan üniversitenin tüm noktalarında bulunması gerektiğini belirtti.
Genç Yeşilay Topluluğundan Örnek Davranış: “Dumansız Hava Sahası”

Süleyman Demirel Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu tarafından üniversitenin temiz atmosferine uygun örnek bir proje geliştirildi. Bağımlılıklarla mücadelede öncü olan topluluk üyeleri, sigaranın yoğun olarak kullanıldığı ve sigara içmeyenlerin de geçiş noktası olan Teknoloji Fakültesi girişini “Dumansız Hava Sahası’na dönüştürdü. Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Selbaş’ın destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte, “sigarayı bırak hayatı bırakma” mesajı verildi.

 Öğrenciler özellikle sigara içmeyenlerin memnun olduğu bu uygulamadan üniversitenin tüm noktalarında bulunması gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.