'Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum'

Gündem 05.09.2019 - 10:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

'Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum'

“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi Kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası İle İş Birliği Protokolü İmzalandı
Burdur Valiliği tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında uygulanan “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi çerçevesinde Ticaret ve Sanayi Odası ile iş birliği protokolü imzalandı.   İmzalanan bu protokolle başarılı bir şekilde uygulanmaya devam eden Uyuşturucu ile Mücadele Projesi içerisinde tedavi süreçlerini kararlı bir şeklide sürdürerek, Toplum Yararına Hizmet Programını başarıyla tamamlayanların Ticaret ve Sanayi Odası aracılığı ile kalıcı iş ve meslek sahibi olmaları amaçlanıyor.  Burdur Valiliği ve Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan bu istihdama yönelik iş birliği ile hedeflenen, bu bireylerin aileleri ve toplumla yeniden kaynaşmalarının sağlanarak, topluma kazandırılmalarıdır.   Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine Vali Hasan Şıldak başta olmak üzere Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, projenin yürütülmesinde sorumluluğu bulunan paydaş kurumların müdürleri ve Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri katıldı.   Protokol taraflar olarak Vali Hasan Şıldak ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik tarafından imzalandı. Vali Hasan Şıldak protokol imza töreninde yaptığı konuşmada; İnsanlığı tehdit eden en önemli sorunların başında gelen uyuşturucu ile mücadele kapsamında Valilik olarak İlimizde başlattığımız “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesinin başarıyla uygulandığını ifade ederek, Bugün Ticaret ve Sanayi Odamız ile imzaladığımız İş birliği Protokolü ile Projemiz çok daha güçlü... Gençlerimize umut olma yolundaki desteğinden dolayı Odamıza teşekkür ediyorum.” Dedi.    
“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi Kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası İle İş Birliği Protokolü İmzalandı

Burdur Valiliği tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında uygulanan “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi çerçevesinde Ticaret ve Sanayi Odası ile iş birliği protokolü imzalandı.

 

İmzalanan bu protokolle başarılı bir şekilde uygulanmaya devam eden Uyuşturucu ile Mücadele Projesi içerisinde tedavi süreçlerini kararlı bir şeklide sürdürerek, Toplum Yararına Hizmet Programını başarıyla tamamlayanların Ticaret ve Sanayi Odası aracılığı ile kalıcı iş ve meslek sahibi olmaları amaçlanıyor.  Burdur Valiliği ve Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan bu istihdama yönelik iş birliği ile hedeflenen, bu bireylerin aileleri ve toplumla yeniden kaynaşmalarının sağlanarak, topluma kazandırılmalarıdır.

 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine Vali Hasan Şıldak başta olmak üzere Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, projenin yürütülmesinde sorumluluğu bulunan paydaş kurumların müdürleri ve Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Protokol taraflar olarak Vali Hasan Şıldak ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik tarafından imzalandı.


Vali Hasan Şıldak protokol imza töreninde yaptığı konuşmada; İnsanlığı tehdit eden en önemli sorunların başında gelen uyuşturucu ile mücadele kapsamında Valilik olarak İlimizde başlattığımız “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesinin başarıyla uygulandığını ifade ederek, Bugün Ticaret ve Sanayi Odamız ile imzaladığımız İş birliği Protokolü ile Projemiz çok daha güçlü... Gençlerimize umut olma yolundaki desteğinden dolayı Odamıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.