Ümit Alagöz’den MHP İl Başkanı Ökte’ye Destek

Siyaset 02.08.2019 - 10:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ümit Alagöz’den MHP İl Başkanı Ökte’ye Destek

Ümit Alagöz’den MHP İl Başkanı Ökte’ye Destek
31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte üzerinden AK Parti – MHP ittifakı üzerinden eleştirilen MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte’ye Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz destek mesajı yayınlayarak eleştirilere sert tepki gösterdi.   Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün yayınladığı destek mesajı; “Son aylarda hatta son günlerde MHP İl Başkanımız sayın Hikmet Ökte üzerine malum çevrelerce birtakım oyunlar oynanmakta olup söz konusu malum çevreler bilmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi Burdur teşkilatları oynanan oyunların farkındadır. Kendi partilerini bırakıpta MHP’yi dizayn etmeye Kalkan kendini bilmez güruhlar bilmelidir ki, MHP’yi dizayn etmek onların ne haddine ne de derdinedir. Onlara Tavsiyem odur ki herkes kendi kapısının önünü süpürmelidir. Yarım asırlık siyasi birikimi ve teşkilat yapısıyla Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları çalışma programlarını Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda gerçekleştirmektedir. Ülkemizin şu an içinde bulunduğu durum düşünüldüğünde ittifaka zarar verici açıklamalar yandaşlara yaptırılan sözde yalan haberler kime ve neye hizmet etmektedir. Siyasi konumu ne olursa olsun herkes bilsin ki bu kripto bozguncular mutlaka bir gün bunların hesabını verecektir. Haaa unutmadan “Salda’ya dokunma”
Ümit Alagöz’den MHP İl Başkanı Ökte’ye Destek

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte üzerinden AK Parti – MHP ittifakı üzerinden eleştirilen MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte’ye Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz destek mesajı yayınlayarak eleştirilere sert tepki gösterdi.

 

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün yayınladığı destek mesajı;


“Son aylarda hatta son günlerde MHP İl Başkanımız sayın Hikmet Ökte üzerine malum çevrelerce birtakım oyunlar oynanmakta olup söz konusu malum çevreler bilmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi Burdur teşkilatları oynanan oyunların farkındadır. Kendi partilerini bırakıpta MHP’yi dizayn etmeye Kalkan kendini bilmez güruhlar bilmelidir ki, MHP’yi dizayn etmek onların ne haddine ne de derdinedir. Onlara Tavsiyem odur ki herkes kendi kapısının önünü süpürmelidir. Yarım asırlık siyasi birikimi ve teşkilat yapısıyla Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları çalışma programlarını Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda gerçekleştirmektedir. Ülkemizin şu an içinde bulunduğu durum düşünüldüğünde ittifaka zarar verici açıklamalar yandaşlara yaptırılan sözde yalan haberler kime ve neye hizmet etmektedir. Siyasi konumu ne olursa olsun herkes bilsin ki bu kripto bozguncular mutlaka bir gün bunların hesabını verecektir.
Haaa unutmadan “Salda’ya dokunma”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.