ULUSLARARASI DOĞALTAŞ VE MERMER FUARI ANTALYA’DA

Gündem 28.05.2015 - 14:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ULUSLARARASI DOĞALTAŞ VE MERMER FUARI ANTALYA’DA

Burdur Valisi Hasan Kürklü Burdurlu mermercileri yalnız bırakmadı.
Burdur  Valisi Hasan Kürklü Burdurlu mermercileri yalnız bırakmadı. Antalya Expo Center 2015 Uluslararası Doğaltaş ve Mermer Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Mermerciler ve Madenciler İşadamları derneği ve ANFAŞ tarafından desteklenen  Uluslararası düzeyde mermer şirketlerinin tanıtımlarını yaptıkları fuarın açılışını Burdur Valisi Hasan Kürklü, Antalya vali yardımcısı, BAİB Başkanı Mustafa Satıcı, BAİB Maden İhracatçılar birliği Başkanı Ercan Akın, BURDOĞTAŞ Derneği Başkanı Nasuh Ekinci, Maden İşleri Genel Müdürlüğü Doğaltaş Mermer Dairesi Başkanı Eyüp Yadigar ve katılımcı firmalar tarafından yapıldı. Burdur’dan Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği başta olmak üzere Aytaş Akin Mermer, Çiçekmersan, Eymen Mermer, Burdur Ticaret Sanayi Odası, Batu Mermer gibi firmalarında stand açtığı fuarda Vali Hasan Kürklü Burdurlu firmaları yalnız bırakmadı. Vali Hasan Kürklü beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte fuarda ki standları tek tek dolaşarak mermerler hakkında bilgi aldı. Burdur Bejinin önemini ve kalitesini bu fuarda bir kez daha gördüğünü dile getiren Vali Kürklü “Burdur için önemli bir değer olan bu doğaltaşın tüm ülke ve dünyada isminin duyulması, tanıtımının yapılması için böyle fuarlara katılımın olması hem Burdur için hem Burdurlu mermerciler için büyük bir kazançtır “ dedi.
Burdur Valisi Hasan Kürklü Burdurlu mermercileri yalnız bırakmadı.

Burdur  Valisi Hasan Kürklü Burdurlu mermercileri yalnız bırakmadı.

Antalya Expo Center 2015 Uluslararası Doğaltaş ve Mermer Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Mermerciler ve Madenciler İşadamları derneği ve ANFAŞ tarafından desteklenen  Uluslararası düzeyde mermer şirketlerinin tanıtımlarını yaptıkları fuarın açılışını Burdur Valisi Hasan Kürklü, Antalya vali yardımcısı, BAİB Başkanı Mustafa Satıcı, BAİB Maden İhracatçılar birliği Başkanı Ercan Akın, BURDOĞTAŞ Derneği Başkanı Nasuh Ekinci, Maden İşleri Genel Müdürlüğü Doğaltaş Mermer Dairesi Başkanı Eyüp Yadigar ve katılımcı firmalar tarafından yapıldı.

Burdur’dan Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği başta olmak üzere Aytaş Akin Mermer, Çiçekmersan, Eymen Mermer, Burdur Ticaret Sanayi Odası, Batu Mermer gibi firmalarında stand açtığı fuarda Vali Hasan Kürklü Burdurlu firmaları yalnız bırakmadı. Vali Hasan Kürklü beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte fuarda ki standları tek tek dolaşarak mermerler hakkında bilgi aldı.

Burdur Bejinin önemini ve kalitesini bu fuarda bir kez daha gördüğünü dile getiren Vali Kürklü “Burdur için önemli bir değer olan bu doğaltaşın tüm ülke ve dünyada isminin duyulması, tanıtımının yapılması için böyle fuarlara katılımın olması hem Burdur için hem Burdurlu mermerciler için büyük bir kazançtır “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.