Ülkü Ocaklarından Öğretmenler Günü Etkinliği

Eğitim 26.11.2018 - 10:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ülkü Ocaklarından Öğretmenler Günü Etkinliği

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığı Öğretmenler Gününde Burdur ve ilçelerdeki öğretmenleri okullarında ziyaret edip, öğretmenler gününü kutlayıp, çiçek verdi.
Ziyaretlerle ile ilgili bir değerlendirme yapan Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete: “24 Kasım Öğretmenler Günü Türk Öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Türk milletinin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda sürdürülebilir bir gelişmeye kavuşabilmesi için, öncelikle eğitim ve öğretimin kaliteli, bilimsel yöntemlerle yürütülmesi gerekmektedir. Bu da ancak öğretmenlerimizle mümkün olacaktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde fedakârca, vefakârca ve özverili bir biçimde gayret gösteren, çaba sarf eden öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktırlar. Türk öğretmeni, vatanımızın her yöresinde, her türlü imkânsızlığa ve zorluğa rağmen idealist bir ruhla hizmet etmekte, devletimizin gülen yüzlerinden birisi olarak tüm vatandaşlarımıza ayırım gözetmeksizin yeni ufuklar açmak için gayret göstermektedir. Hiçbir maddi kıymetle ölçülmeyecek kadar saygın bir meslek olan öğretmenlik, sevgi ve fedakârlığın yol göstericiliğinde, millete hizmet etmenin güzide yollarından biridir. Türk milleti de, büyük ve köklü Türk medeniyetinin temeline harç katan öğretmenlerine çok şey borçludur. Yedi düvelin işgalinden kurtardığımız vatan topraklarımız, sefalet, fakirlik ve eğitimsizlik ile boğuşurken, Gazi Mustafa Kemal, Türk medeniyetini yeniden yükseltme vazifesini Türk öğretmenlerine vermiş ve ilk tuğlayı “başöğretmen” sıfatıyla bizzat kendisi koymuştur. Ülkücü gençlik; Türk gençliğini yetiştirme çabalarına sekte vurmaya çalışanların her daim karşısında olmuştur, olmaya da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere Şehit edilen öğretmenlerimizi şükranla ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, saygılar sunarız.” dedi.
Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığı Öğretmenler Gününde Burdur ve ilçelerdeki öğretmenleri okullarında ziyaret edip, öğretmenler gününü kutlayıp, çiçek verdi.

Ziyaretlerle ile ilgili bir değerlendirme yapan Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete: “24 Kasım Öğretmenler Günü Türk Öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Türk milletinin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda sürdürülebilir bir gelişmeye kavuşabilmesi için, öncelikle eğitim ve öğretimin kaliteli, bilimsel yöntemlerle yürütülmesi gerekmektedir. Bu da ancak öğretmenlerimizle mümkün olacaktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde fedakârca, vefakârca ve özverili bir biçimde gayret gösteren, çaba sarf eden öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktırlar.

Türk öğretmeni, vatanımızın her yöresinde, her türlü imkânsızlığa ve zorluğa rağmen idealist bir ruhla hizmet etmekte, devletimizin gülen yüzlerinden birisi olarak tüm vatandaşlarımıza ayırım gözetmeksizin yeni ufuklar açmak için gayret göstermektedir. Hiçbir maddi kıymetle ölçülmeyecek kadar saygın bir meslek olan öğretmenlik, sevgi ve fedakârlığın yol göstericiliğinde, millete hizmet etmenin güzide yollarından biridir. Türk milleti de, büyük ve köklü Türk medeniyetinin temeline harç katan öğretmenlerine çok şey borçludur. Yedi düvelin işgalinden kurtardığımız vatan topraklarımız, sefalet, fakirlik ve eğitimsizlik ile boğuşurken, Gazi Mustafa Kemal, Türk medeniyetini yeniden yükseltme vazifesini Türk öğretmenlerine vermiş ve ilk tuğlayı “başöğretmen” sıfatıyla bizzat kendisi koymuştur. Ülkücü gençlik; Türk gençliğini yetiştirme çabalarına sekte vurmaya çalışanların her daim karşısında olmuştur, olmaya da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere Şehit edilen öğretmenlerimizi şükranla ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, saygılar sunarız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.