ÜLKÜ OCAKLARINDAN BASINA “DUYARLILIK” ZİYARETİ

Gündem 06.12.2018 - 16:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÜLKÜ OCAKLARINDAN BASINA “DUYARLILIK” ZİYARETİ

Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığı basın mensuplarını ziyaret ederek “Uyuşturucu Ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Platformu” kitapçığını hediye ediyor.
Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete ve beraberindekiler Dergi Ayrıntı’yı ziyaret ederek dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş’a söz konusu kitapçığı hediye etti. Bu kapsamda uyuşturucu ve madde bağımlılığı hakkında Ülkü Ocakları’nın gösterdiği duyarlılığı gündeme taşıyan Başkan Ayhan Mete yalnızca bu değil diğer sosyokültürel çalışmalarına da devam ettiklerinin söyledi.   Başkan Ayhan Mete yaptığı açıklamada: “‘Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme’ projesi kapsamında Burdur Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelemiz ilimizde de sürecektir. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin hazırlamış olduğu Uyuşturucu Ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Platformu 2014-2018 arası çalışmalarımızın yer aldığı dergiyi basın kuruluşlarına ziyaret ederek hediye veriyoruz. Aynı zamanda Ülkü Ocakları Genel Başkanımız ve Mersin Milletvekilimiz Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi’nin de selamlarını iletiyoruz” dedi.   Ziyarette Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete’nin yanı sıra Başkan Yardımcısı Abdurrahman Arıkan ve MAKÜ Birim Başkan Yardımcısı Ramazan Talha Yavuz da yer aldı.
Burdur Ülkü Ocakları Başkanlığı basın mensuplarını ziyaret ederek “Uyuşturucu Ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Platformu” kitapçığını hediye ediyor.

Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete ve beraberindekiler Dergi Ayrıntı’yı ziyaret ederek dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş’a söz konusu kitapçığı hediye etti. Bu kapsamda uyuşturucu ve madde bağımlılığı hakkında Ülkü Ocakları’nın gösterdiği duyarlılığı gündeme taşıyan Başkan Ayhan Mete yalnızca bu değil diğer sosyokültürel çalışmalarına da devam ettiklerinin söyledi.

 

Başkan Ayhan Mete yaptığı açıklamada: “‘Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme’ projesi kapsamında Burdur Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelemiz ilimizde de sürecektir. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin hazırlamış olduğu Uyuşturucu Ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Platformu 2014-2018 arası çalışmalarımızın yer aldığı dergiyi basın kuruluşlarına ziyaret ederek hediye veriyoruz. Aynı zamanda Ülkü Ocakları Genel Başkanımız ve Mersin Milletvekilimiz Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi’nin de selamlarını iletiyoruz” dedi.

 

Ziyarette Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Ayhan Mete’nin yanı sıra Başkan Yardımcısı Abdurrahman Arıkan ve MAKÜ Birim Başkan Yardımcısı Ramazan Talha Yavuz da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.