Ulaşıma Heyelan Engeli

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2018 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ulaşıma Heyelan Engeli

D- 400 yolunun 20'nci kilometresi Yazır Mahallesi Yenbey mevkisinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle araç trafiğine kapalı olan şeritte heyelan meydana geldi.
  Antalya-Kumluca D-400 karayolunda heyelan meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya- Kumluca D- 400 yolunun 20'nci kilometresi Yazır Mahallesi Yenbey mevkisinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle araç trafiğine kapalı olan şeritte heyelan meydana geldi. Şubat ayında heyelan olan bölgeden yaklaşık 300 metre daha Kumluca yönünde yaklaşık 2-3 metre çökme oldu. Yol genişletme çalışmasının yapıldığı alanda meydana gelen heyelanla ilgili çalışma başlatıldı. Geçtiğimiz 26 Şubat’ta Antalya- Kumluca D- 400 yolunun 20'nci kilometresi Yazır Mahallesi Yenbey mevkisinde, heyelan meydana gelmişti. Bölgede yaklaşık 25- 30 metre yol çökmüştü. Heyelan nedeniyle çöken Kumluca-Antalya D-400 karayolu ise yaklaşık 4 aylık çalışma sonucu yenilenerek tek şerit ulaşıma açılmıştı.
D- 400 yolunun 20'nci kilometresi Yazır Mahallesi Yenbey mevkisinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle araç trafiğine kapalı olan şeritte heyelan meydana geldi.

 


Antalya-Kumluca D-400 karayolunda heyelan meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Antalya- Kumluca D- 400 yolunun 20'nci kilometresi Yazır Mahallesi Yenbey mevkisinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle araç trafiğine kapalı olan şeritte heyelan meydana geldi. Şubat ayında heyelan olan bölgeden yaklaşık 300 metre daha Kumluca yönünde yaklaşık 2-3 metre çökme oldu.
Yol genişletme çalışmasının yapıldığı alanda meydana gelen heyelanla ilgili çalışma başlatıldı.
Geçtiğimiz 26 Şubat’ta Antalya- Kumluca D- 400 yolunun 20'nci kilometresi Yazır Mahallesi Yenbey mevkisinde, heyelan meydana gelmişti. Bölgede yaklaşık 25- 30 metre yol çökmüştü. Heyelan nedeniyle çöken Kumluca-Antalya D-400 karayolu ise yaklaşık 4 aylık çalışma sonucu yenilenerek tek şerit ulaşıma açılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.