ÜCRETSİZ Wİ-Fİ DÖNEMİ BAŞLADI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2018 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÜCRETSİZ Wİ-Fİ DÖNEMİ BAŞLADI

Kumluca’da ücretsiz internet hizmeti başladı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akıllı Kent Projesi kapsamında Kumluca’da ücretsiz internet hizmeti başlattı. Akıllı Kent Uygulaması Antalya merkezinden sonra ilçeleri de teknoloji ile buluşturuyor. Proje kapsamında son olarak Kumluca’da ücretsiz internet dönemi başladı. Vatandaşlar kablosuz ağ özelliği bulunan akıllı telefon, tablet gibi mobil cihazlar veya dizüstü bilgisayarlarından artık internetten ücretsiz yararlanabilecek. Vatandaşlar, cihazın wi-fi özelliğinden Antalya Büyükşehir Belediyesi kablosuz ağını seçiyor ve bağlanıyor. Kullanıcılar sisteme kullanıcı adı olarak telefon numaralarıyla giriş yapıp, şifre bölümüne ise SMS ile gelen doğrulama kodunu giriyor. Her kullanıcının haftalık olarak 600 dakikalık kullanım hakkı bulunuyor. Her hafta kullanım süresi yenileniyor.
Kumluca’da ücretsiz internet hizmeti başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akıllı Kent Projesi kapsamında Kumluca’da ücretsiz internet hizmeti başlattı.

Akıllı Kent Uygulaması Antalya merkezinden sonra ilçeleri de teknoloji ile buluşturuyor. Proje kapsamında son olarak Kumluca’da ücretsiz internet dönemi başladı. Vatandaşlar kablosuz ağ özelliği bulunan akıllı telefon, tablet gibi mobil cihazlar veya dizüstü bilgisayarlarından artık internetten ücretsiz yararlanabilecek.

Vatandaşlar, cihazın wi-fi özelliğinden Antalya Büyükşehir Belediyesi kablosuz ağını seçiyor ve bağlanıyor. Kullanıcılar sisteme kullanıcı adı olarak telefon numaralarıyla giriş yapıp, şifre bölümüne ise SMS ile gelen doğrulama kodunu giriyor. Her kullanıcının haftalık olarak 600 dakikalık kullanım hakkı bulunuyor. Her hafta kullanım süresi yenileniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.