ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITIM ETKİNLİĞİ YAPILDI

Yaşam 27.03.2021 - 09:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITIM ETKİNLİĞİ YAPILDI

ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITIM ETKİNLİĞİ YAPILDI
Orman Haftasında “Geleceğe Nefes İçin, Fidan Dik” sloganıyla vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtım etkinliği yapıldı.     Ülkemizde orman haftası 81 ilde Orman Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde fidan dikimi ve dağıtımı yapılarak, halk fidan dikmeye davet edildi. Isparta ili İstanbul Caddesi üzerinde, Burdur ve Dinar İşletmelerinde yapılan fidan dağıtım programlarında vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtım etkinliği yapıldı.   Bölge Müdürü Refik Ulusoy fidan dağıtım kampanyasına bizzat iştirak ederek kampanya çerçevesinde Isparta, Burdur ve Dinarda; lavanta, fıstıkçamı, biberiye, karaçam, mavi selvi, kara selvi, badem, ceviz, mazı, olmak üzere toplam 10.000 adet fidan ücretsiz olarak dağıtıldı. Bölge Müdürü Refik Ulusoy fidan dağıtımıyla ilgili her kademede görev yaparak emeği geçen personele teşekkür ederek 2021 yılının Devletimiz, Milletimiz ve teşkilat çalışanlarımız için, sağlıklı, huzurlu geçmesini ve ormanların arttırılacağı bir yıl olmasını diledi.  
ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITIM ETKİNLİĞİ YAPILDI

Orman Haftasında “Geleceğe Nefes İçin, Fidan Dik” sloganıyla vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtım etkinliği yapıldı.

 

 

Ülkemizde orman haftası 81 ilde Orman Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde fidan dikimi ve dağıtımı yapılarak, halk fidan dikmeye davet edildi.

Isparta ili İstanbul Caddesi üzerinde, Burdur ve Dinar İşletmelerinde yapılan fidan dağıtım programlarında vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtım etkinliği yapıldı.

 

Bölge Müdürü Refik Ulusoy fidan dağıtım kampanyasına bizzat iştirak ederek kampanya çerçevesinde Isparta, Burdur ve Dinarda; lavanta, fıstıkçamı, biberiye, karaçam, mavi selvi, kara selvi, badem, ceviz, mazı, olmak üzere toplam 10.000 adet fidan ücretsiz olarak dağıtıldı.

Bölge Müdürü Refik Ulusoy fidan dağıtımıyla ilgili her kademede görev yaparak emeği geçen personele teşekkür ederek 2021 yılının Devletimiz, Milletimiz ve teşkilat çalışanlarımız için, sağlıklı, huzurlu geçmesini ve ormanların arttırılacağı bir yıl olmasını diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.