Uçar;

Gündem 21.10.2019 - 13:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Uçar;

Necati Uçar, mezun olur olmaz veteriner kliniği açarak hayvanlara hizmet etmeye başladı.
Avrupa'nın en büyük Veteriner Fakültesi'nin ve hayvan hastanesinin bulunduğu Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, hayvan dostu mezunlar vermeyi sürdürüyor.     Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Veteniner  Fakültesi mezunu Necati Uçar, mezun olur olmaz veteriner kliniği açarak ticarete katkı sağladı ve hayvanlara hizmet etmeye başladı.    Açılışı bugün gerçekleştirilen veteriner kliniğinin sahibi Uçar; "Gayemiz hayvan dostluğumuzu ve öğrendiklerimizi sahaya yansıtmak." Dedi.   Acılışa; DSP eski Milletvekili ve Veteriner Odası Başkanı Kasım Üstüner de katıldı.  Açılan Veteriner kliniklerinin çoğalmasının kendilerin mutlu ettiğini belirten Üstüner, "Genç Veteriner hekimlerin üretgen olması bizleri mutlu ediyor. Burdur'un, Türkiye'nin Hollanda'sı olarak bilinmesi, nüfusa göre süte dayalı hayvancılığın çok olması, bu mesleğin ön plana çıkmasına vesile olmuştur. İnşallah bu işyerimiz de hizmet dalında ve kazanç açısından hayırlara vesile olur." Dedi.
Necati Uçar, mezun olur olmaz veteriner kliniği açarak hayvanlara hizmet etmeye başladı.

Avrupa'nın en büyük Veteriner Fakültesi'nin ve hayvan hastanesinin bulunduğu Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, hayvan dostu mezunlar vermeyi sürdürüyor. 

 

 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Veteniner  Fakültesi mezunu Necati Uçar, mezun olur olmaz veteriner kliniği açarak ticarete katkı sağladı ve hayvanlara hizmet etmeye başladı. 

 

Açılışı bugün gerçekleştirilen veteriner kliniğinin sahibi Uçar;

"Gayemiz hayvan dostluğumuzu ve öğrendiklerimizi sahaya yansıtmak." Dedi.

 

Acılışa; DSP eski Milletvekili ve Veteriner Odası Başkanı Kasım Üstüner de katıldı. 

Açılan Veteriner kliniklerinin çoğalmasının kendilerin mutlu ettiğini belirten Üstüner, "Genç Veteriner hekimlerin üretgen olması bizleri mutlu ediyor. Burdur'un, Türkiye'nin Hollanda'sı olarak bilinmesi, nüfusa göre süte dayalı hayvancılığın çok olması, bu mesleğin ön plana çıkmasına vesile olmuştur. İnşallah bu işyerimiz de hizmet dalında ve kazanç açısından hayırlara vesile olur." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.