ÜÇ MAHALLEDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2014 - 10:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÜÇ MAHALLEDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ÜÇ MAHALLEDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
 Kepez Belediyesi, Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan’da sıcak asfaltın ardından kaldırım çalışmalarına başladı. Kepez Belediyesi, Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahallelerinde asfalt çalışmasını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalt dökülen sokaklarda kaldırım çalışmalarına başladı.Ahatlı Mahallesi’nde 34 bin ton asfalt, 30 bin metrekare parke kaldırım, Kültür Mahallesi’nde 36 bin ton asfalt, 30 bin metrekare parke kaldırım, Yeni Doğan Mahallesi’nde ise 25 bin ton asfalt ve 16 bin metrekare parke kaldırım çalışması gerçekleştirileceği, üç mahalledeki 95 bin ton asfalt ve 76 bin metrekare parke kaldırım yatırımının maliyetinin ise yaklaşık 12 milyon lira olacağı bildirildi.
ÜÇ MAHALLEDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 Kepez Belediyesi, Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan’da sıcak asfaltın ardından kaldırım çalışmalarına başladı. 
Kepez Belediyesi, Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahallelerinde asfalt çalışmasını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalt dökülen sokaklarda kaldırım çalışmalarına başladı.
Ahatlı Mahallesi’nde 34 bin ton asfalt, 30 bin metrekare parke kaldırım, Kültür Mahallesi’nde 36 bin ton asfalt, 30 bin metrekare parke kaldırım, Yeni Doğan Mahallesi’nde ise 25 bin ton asfalt ve 16 bin metrekare parke kaldırım çalışması gerçekleştirileceği, üç mahalledeki 95 bin ton asfalt ve 76 bin metrekare parke kaldırım yatırımının maliyetinin ise yaklaşık 12 milyon lira olacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.