ÜÇ HİLALLİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ZİYARET

24.04.2019 - 16:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÜÇ HİLALLİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ZİYARET

31 Mart yerel seçimlerinden Burdur ilçelerinde ve Beldelerinde Belediye Başkanı seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanları ve İl Başkanı Dergimizi ziyaret etti.
31 Mart yerel seçimlerinden Burdur ilçelerinde ve Beldelerinde Belediye Başkanı seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanları ve İl Başkanı Dergimizi ziyaret etti. 31 Mart Yerel Seçimlerde MHP’nin toplumun halkın isteklerini göz önünde bulundurarak siyaset yaptığını belirten MHP ekibi, bu çalışmanın neticesinde Burdur’da 3İlçe ve 3Bedeyi alarak Burdur’a üç hilali diktiklerini anlattılar. Bundan sonra halkın MHP’ye gösterdiği teveccühün karşılığını verebilmek için bulundukları ilçe ve beldelerde halka dokunan yatırım yapan bir politika izleyeceklerini belirten MHP’li Başkanlar, 2023’teki seçimlere güçlü girebilmek için MHP’li Belediyelerin ne kadar başarılı olduğunu ve hizmette önde olduklarını bu halka göstermek mecburiyetinde olduklarını vurguladılar. Bu seçimlerde halkın bir ders verdiğini ve MHP’nin de bu dersi iyi okuduğunu anlatan MHP heyeti, “Halkımız bize güvendi, şimdi sıra bizde. Sorumluluğunuz farkındayız. Ancak Cumhur İttifakının Türkiye genelinde Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ön yargısız ülkenin bekası için yan yana geldiği halde yerelde AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanının MHP’li Belediye Başkanlarına ve İl Genel Meclis Üyelerine saygı göstermeyip, İş Kurun Belediyelere tanıdığı mevsimlik işçilerden bile MHP’li Belediyelerin yararlanmasını istememesi, bu tutumlarını İl Genel Meclisinde de göstermeleri bizleri üzmüştür. Daha bunun 2023’de yapılacak seçimleri de var. AK Parti MHP ile ortak olduğu Cumhur İttifakının ne zaman farkına varacak” şeklinde konuştular. Öte yandan yakın zamanda yapılacak olan Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığı Seçimi hatırlatan MHP’li Başkanlar, ‘AK Parti ne yüzle bizden oy isteyecek’ serzenişinde bulunarak dergimizin 6. Kuruluş yıldönümünü kutladılar. Ziyaretlerinden dolayı MHP’li heyete teşekkür eden Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş, Seçimlerin bir yarış olduğunu, bu yarışında halka hizmet olduğunu vurgulayarak seçilen Belediye Başkanların tebrik etti ve başarılar diledi. Dergimizin 6. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle dergimize İl Başkanı Hikmet Ökte, Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, İl Genel Meclisi Üyeleri ziyarette bulundular.    
31 Mart yerel seçimlerinden Burdur ilçelerinde ve Beldelerinde Belediye Başkanı seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanları ve İl Başkanı Dergimizi ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinden Burdur ilçelerinde ve Beldelerinde Belediye Başkanı seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanları ve İl Başkanı Dergimizi ziyaret etti.

31 Mart Yerel Seçimlerde MHP’nin toplumun halkın isteklerini göz önünde bulundurarak siyaset yaptığını belirten MHP ekibi, bu çalışmanın neticesinde Burdur’da 3İlçe ve 3Bedeyi alarak Burdur’a üç hilali diktiklerini anlattılar. Bundan sonra halkın MHP’ye gösterdiği teveccühün karşılığını verebilmek için bulundukları ilçe ve beldelerde halka dokunan yatırım yapan bir politika izleyeceklerini belirten MHP’li Başkanlar, 2023’teki seçimlere güçlü girebilmek için MHP’li Belediyelerin ne kadar başarılı olduğunu ve hizmette önde olduklarını bu halka göstermek mecburiyetinde olduklarını vurguladılar.

Bu seçimlerde halkın bir ders verdiğini ve MHP’nin de bu dersi iyi okuduğunu anlatan MHP heyeti, “Halkımız bize güvendi, şimdi sıra bizde. Sorumluluğunuz farkındayız. Ancak Cumhur İttifakının Türkiye genelinde Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ön yargısız ülkenin bekası için yan yana geldiği halde yerelde AK Parti Milletvekilleri ve İl Başkanının MHP’li Belediye Başkanlarına ve İl Genel Meclis Üyelerine saygı göstermeyip, İş Kurun Belediyelere tanıdığı mevsimlik işçilerden bile MHP’li Belediyelerin yararlanmasını istememesi, bu tutumlarını İl Genel Meclisinde de göstermeleri bizleri üzmüştür. Daha bunun 2023’de yapılacak seçimleri de var. AK Parti MHP ile ortak olduğu Cumhur İttifakının ne zaman farkına varacak” şeklinde konuştular.

Öte yandan yakın zamanda yapılacak olan Burdur Belediyeler Birliği Başkanlığı Seçimi hatırlatan MHP’li Başkanlar, ‘AK Parti ne yüzle bizden oy isteyecek’ serzenişinde bulunarak dergimizin 6. Kuruluş yıldönümünü kutladılar.

Ziyaretlerinden dolayı MHP’li heyete teşekkür eden Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş, Seçimlerin bir yarış olduğunu, bu yarışında halka hizmet olduğunu vurgulayarak seçilen Belediye Başkanların tebrik etti ve başarılar diledi.

Dergimizin 6. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle dergimize İl Başkanı Hikmet Ökte, Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, İl Genel Meclisi Üyeleri ziyarette bulundular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.