TÜTÜNCÜ, PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2013 - 11:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÜTÜNCÜ, PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. Müdürlüğün Atatürk Mahallesi’ndeki şantiye binasının bahçesinde düzenlenen kahvaltıda bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, halkın takdirini toplayan hizmetlerinden dolayı Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline teşekkür etti.Konuşmasında Kepezpark Varsak projesine de değinen Başkan Tütüncü, “Geçtiğimiz hafta Antalya için çok önemli olan bir eserin açılışını gerçekleştirdik. Kepezpark Varsak, bırakın yapılmasını, hayal edilmesi bile çok güç ve zor bir projeydi. Allah’a hamdolsun ki biz bu projeyi hayal ettik ve hayalimizi projeye dönüştürdük. Bu proje ile ne kadar iftihar etsek azdır. O tesisler, halkımız tarafından kullanıldıkça değeri daha iyi anlaşılacaktır” dedi. Çalışanları ve bürokratları ile el ele vererek Kepez için büyük hizmetler ürettiklerini belirten Başkan Tütüncü, belediye çalışanlarının hak ve hukukunu da her zaman üstün tuttuklarını kaydetti. Belediyenin taşeron şirketlerinde çalışanlarının ücretlerinin zamanında ödendiğini söyleyen Başkan Hakan Tütüncü, “Belediye olarak hak edişlerini zamanında öderseniz, şirkette işçisine maaşını zamanında öder. Allah’a hamdolsun ki taşeron şirket işçimizi, bayrama parası olmadan göndermedik” dedi.Başkan Tütüncü, göreve geldiğinde belediyenin işçisine 1 milyon 800 bin lira borcu olduğunu hatırlatarak, “Göreve başladığım gün personelden sorumlu başkan yardımcıma, bizim dönemimizde personelimize bir kuruş borcumuz olmayacak, geçmiş dönemden kalan borcu da ödeyeceğiz, talimatını verdik. İşçimize, geçmiş dönemden kalan borcun tamamını ödedik. Personelimize, ikramiyelerini, maaşlarını, mesailerini, özendirmelerini günü gününe ödeyen bir belediye olmanın mutluluğu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar, Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır’ın hazır bulunduğu kahvaltı, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sonra erdi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi. 
Müdürlüğün Atatürk Mahallesi’ndeki şantiye binasının bahçesinde düzenlenen kahvaltıda bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, halkın takdirini toplayan hizmetlerinden dolayı Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline teşekkür etti.
Konuşmasında Kepezpark Varsak projesine de değinen Başkan Tütüncü, “Geçtiğimiz hafta Antalya için çok önemli olan bir eserin açılışını gerçekleştirdik. Kepezpark Varsak, bırakın yapılmasını, hayal edilmesi bile çok güç ve zor bir projeydi. Allah’a hamdolsun ki biz bu projeyi hayal ettik ve hayalimizi projeye dönüştürdük. Bu proje ile ne kadar iftihar etsek azdır. O tesisler, halkımız tarafından kullanıldıkça değeri daha iyi anlaşılacaktır” dedi. Çalışanları ve bürokratları ile el ele vererek Kepez için büyük hizmetler ürettiklerini belirten Başkan Tütüncü, belediye çalışanlarının hak ve hukukunu da her zaman üstün tuttuklarını kaydetti. Belediyenin taşeron şirketlerinde çalışanlarının ücretlerinin zamanında ödendiğini söyleyen Başkan Hakan Tütüncü, “Belediye olarak hak edişlerini zamanında öderseniz, şirkette işçisine maaşını zamanında öder. Allah’a hamdolsun ki taşeron şirket işçimizi, bayrama parası olmadan göndermedik” dedi.
Başkan Tütüncü, göreve geldiğinde belediyenin işçisine 1 milyon 800 bin lira borcu olduğunu hatırlatarak, “Göreve başladığım gün personelden sorumlu başkan yardımcıma, bizim dönemimizde personelimize bir kuruş borcumuz olmayacak, geçmiş dönemden kalan borcu da ödeyeceğiz, talimatını verdik. İşçimize, geçmiş dönemden kalan borcun tamamını ödedik. Personelimize, ikramiyelerini, maaşlarını, mesailerini, özendirmelerini günü gününe ödeyen bir belediye olmanın mutluluğu içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar, Park ve Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır’ın hazır bulunduğu kahvaltı, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sonra erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.