Tütün ve elektronik sigara kaçakçılığı operasyonunda 7 gözaltı

(AA) - Anadolu Ajansı | 10.01.2021 - 14:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tütün ve elektronik sigara kaçakçılığı operasyonunda 7 gözaltı

Tütün ve elektronik sigara kaçakçılığı operasyonunda 7 gözaltı
Antalya'daki kaçakçılık operasyonunda 7 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, gümrük kaçağı tütün ve elektronik sigara ticareti yapan kişilere yönelik çalışma başlatıldı. Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Kıbrıs'tan temin edilerek kaçak yollarla ülkeye sokulduğu belirlenen ısıtılmış tütün ile bu tütünlerin tüketilmesinde kullanılan elektronik sigara makinalarının, alışveriş merkezlerinde satıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenlendi. Kentte iki alışveriş merkezindeki marketlere ve 8 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 3 bin 634 paket gümrük kaçağı elektronik sigara tütünü, 1792 sigara sarma kağıdı, 618 paket gümrük kaçağı sigara, 34 elektronik sigara makinesi, makinelere ait 10 şarj aleti, 62 elektronik sigara makine temizleme aparatı, 20 elektronik sigara kartuşu ve 10 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.
Tütün ve elektronik sigara kaçakçılığı operasyonunda 7 gözaltı

Antalya'daki kaçakçılık operasyonunda 7 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, gümrük kaçağı tütün ve elektronik sigara ticareti yapan kişilere yönelik çalışma başlatıldı.

Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Kıbrıs'tan temin edilerek kaçak yollarla ülkeye sokulduğu belirlenen ısıtılmış tütün ile bu tütünlerin tüketilmesinde kullanılan elektronik sigara makinalarının, alışveriş merkezlerinde satıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenlendi.

Kentte iki alışveriş merkezindeki marketlere ve 8 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 3 bin 634 paket gümrük kaçağı elektronik sigara tütünü, 1792 sigara sarma kağıdı, 618 paket gümrük kaçağı sigara, 34 elektronik sigara makinesi, makinelere ait 10 şarj aleti, 62 elektronik sigara makine temizleme aparatı, 20 elektronik sigara kartuşu ve 10 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi.

Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.