Türkiye Olympos Markası ile tanıtılacak

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2018 - 17:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Türkiye Olympos Markası ile tanıtılacak

Antalya’nın Kumluca İlçesi Olympos Antik Kentinde 6-10 Eylül tarihlerinde 1. Uluslararası Olympos Kültür ve Sanat Festivali düzenlenecek.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve ÇEKÜL Genel Müdürü Metin Sözen’in başkanlığında Kumluca İlçesi Turistik Olympos Antik Kentinde 6 - 10 Eylül tarihlerinde 1. Uluslararası Olympos Kültür ve Sanat Festivali düzenlenecek. Yabancı Şair ve Müzisyenin katılacağı Festivale, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Kumluca Belediyesi, Türkiye Otelciler Birliği, Akdeniz Otelciler Birliği, Antalya Tanıtma Vakfı, Tarihi Kentler Birliği, ÇEKÜL, Artshop ve Şeker Sanatevinin ev sahipliğini yapacağı festival dünyada tarihi ve turistik kentlerin ilgi alanına giren insanlara Olympos’u tanıtmak amacıyla gerçekleştirilecek. Festival boyunca yerli ve yabancı konuklar Adrasan ve Çıralı gibi turistik değeri olan kentler gezdirilecek. Şiir ve Müzik etkinlikleri, Olympos başta olmak üzere tarihi kentler hakkında bilgi içeren sempozyumlar düzenlenecek. Festival öncesi paydaşlar, ulaşım, konaklama, tören alanının düzenlenmesi, tanıtım katalogların basılması gibi hizmetleri sağlayacak.
Antalya’nın Kumluca İlçesi Olympos Antik Kentinde 6-10 Eylül tarihlerinde 1. Uluslararası Olympos Kültür ve Sanat Festivali düzenlenecek.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve ÇEKÜL Genel Müdürü Metin Sözen’in başkanlığında Kumluca İlçesi Turistik Olympos Antik Kentinde 6 - 10 Eylül tarihlerinde 1. Uluslararası Olympos Kültür ve Sanat Festivali düzenlenecek. Yabancı Şair ve Müzisyenin katılacağı Festivale, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Kumluca Belediyesi, Türkiye Otelciler Birliği, Akdeniz Otelciler Birliği, Antalya Tanıtma Vakfı, Tarihi Kentler Birliği, ÇEKÜL, Artshop ve Şeker Sanatevinin ev sahipliğini yapacağı festival dünyada tarihi ve turistik kentlerin ilgi alanına giren insanlara Olympos’u tanıtmak amacıyla gerçekleştirilecek.

Festival boyunca yerli ve yabancı konuklar Adrasan ve Çıralı gibi turistik değeri olan kentler gezdirilecek. Şiir ve Müzik etkinlikleri, Olympos başta olmak üzere tarihi kentler hakkında bilgi içeren sempozyumlar düzenlenecek. Festival öncesi paydaşlar, ulaşım, konaklama, tören alanının düzenlenmesi, tanıtım katalogların basılması gibi hizmetleri sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.