TÜRKİYE’NİN GÖZÜ KULAĞI KABİNE TOPLANTISINDA OLACAK

Ekonomi 28.03.2022 - 10:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TÜRKİYE’NİN GÖZÜ KULAĞI KABİNE TOPLANTISINDA OLACAK

Asgari ücrete ikinci zam, emekli ikramiyeleri…
Türkiye’nin gözü kulağı bugünkü kabine toplantısında olacak.   Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşın yanı sıra toplantının bir numaralı gündem maddesini ekonomideki gelişmeler oluşturacak. ASGARİ ÜCRETE ZAM VE EMEKLİ İKRAMİYESİ Toplantının bir diğer gündem başlığı ise ekonomi olacak. Bir süredir asgari ücrete ikinci zam beklentisi vardı. Yine emeklilere bayram ikramiyesinin ne kadar ödeneceğine dair beklentiler var. Özellikle ücretliler işçiler ve asgari ücretle çalışanların beklentisi doğrultusunda yeni bir zam yapılacak mı bu değerlendirilecek Kabine toplantısında. Memur ve emekli maaşlarına temmuz zammının yanı sıra Asgari ücrete ikinci bir zam yapılacak mı bu durumda kabine de değerlendirilecek. Asgari ücretle çalışanlar gibi emeklilerin gözü de bayram ikramiyelerinde olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tüm başlıklar 3600 ek gösterge gibi konularla ilgili kabine üyelerine bilgi verecek. Son dönemde gündemde olan fahiş fiyat ve enflasyonla mücadele konularında görüş alışverişinde bulunulacak. Yaklaşan Ramazan Ayı öncesi ekonomide atılacak adımlar ve tedbirler görüşülecek. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması yapması bekleniyor.  
Asgari ücrete ikinci zam, emekli ikramiyeleri…

Türkiye’nin gözü kulağı bugünkü kabine toplantısında olacak.

 

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşın yanı sıra toplantının bir numaralı gündem maddesini ekonomideki gelişmeler oluşturacak.

ASGARİ ÜCRETE ZAM VE EMEKLİ İKRAMİYESİ

Toplantının bir diğer gündem başlığı ise ekonomi olacak. Bir süredir asgari ücrete ikinci zam beklentisi vardı. Yine emeklilere bayram ikramiyesinin ne kadar ödeneceğine dair beklentiler var. Özellikle ücretliler işçiler ve asgari ücretle çalışanların beklentisi doğrultusunda yeni bir zam yapılacak mı bu değerlendirilecek Kabine toplantısında. Memur ve emekli maaşlarına temmuz zammının yanı sıra Asgari ücrete ikinci bir zam yapılacak mı bu durumda kabine de değerlendirilecek. Asgari ücretle çalışanlar gibi emeklilerin gözü de bayram ikramiyelerinde olacak.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tüm başlıklar 3600 ek gösterge gibi konularla ilgili kabine üyelerine bilgi verecek.

Son dönemde gündemde olan fahiş fiyat ve enflasyonla mücadele konularında görüş alışverişinde bulunulacak.

Yaklaşan Ramazan Ayı öncesi ekonomide atılacak adımlar ve tedbirler görüşülecek.
Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ulusa sesleniş konuşması yapması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.