Türkiye’nin Dünyaya Açılan Penceresinden Dergimize Ziyaret

Gündem 03.04.2018 - 11:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Türkiye’nin Dünyaya Açılan Penceresinden Dergimize Ziyaret

Türkiye’nin Dünyaya Açılan Penceresi olan PTT Burdur teşkilatı dergimizi ziyaret etti
PTT Burdur Baş Müdürü Aysel Varlıker ve Merkez Şefi Alaattin Yetkin dergimizi ziyaret edip dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş ile görüştü. Yapılan ziyaret ve görüşmede dünyadaki gelişmelere ve yeniliklere an ve an ayak uyduran PTT Genel Müdürlüğünün ve dolayısıyla Burdur PTT’nin 2018 yılı ilk çeyreğindeki kat ettiği mesafeler konuşuldu. Ziyarette değerlendirme yapan Varlıker ve Yetkin; tapu müdürlükleri hizmet binalarında PTT iş yeri açılması ve PTTMatik kurulması, Tapu ve Kadastro harçları ile döner sermaye hizmet bedellerinin tahsil edilmesinin yolu açılarak hizmeti vatandaşın ayağına getirme başarısını sağladıklarını söyledi. Dile getirilen diğer konular ise; kişisel pul ve özel günler için pul bastırmak, kargo hizmetlerinde kampanyalar düzenlemek, PTTCell ile Burdur’un Türkiye ikincisi olması, PTT kampanyalarının rağbet görmesi ve firmalarla indirimli kargo anlaşmaları oldu. Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretlerinden dolayı Varlıker ve Yetkin’e ayrı ayrı teşekkür ederek dergi ayrıntı olarak ve bakayrıntı.com haber sitesi olarak PTT’nin gelişmelerinden haberdar olduğunu söyleyip vatandaşa hizmet konusunda Varlıkel ve Yetkin’e başarılar diledi.
Türkiye’nin Dünyaya Açılan Penceresi olan PTT Burdur teşkilatı dergimizi ziyaret etti

PTT Burdur Baş Müdürü Aysel Varlıker ve Merkez Şefi Alaattin Yetkin dergimizi ziyaret edip dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş ile görüştü.

Yapılan ziyaret ve görüşmede dünyadaki gelişmelere ve yeniliklere an ve an ayak uyduran PTT Genel Müdürlüğünün ve dolayısıyla Burdur PTT’nin 2018 yılı ilk çeyreğindeki kat ettiği mesafeler konuşuldu. Ziyarette değerlendirme yapan Varlıker ve Yetkin; tapu müdürlükleri hizmet binalarında PTT iş yeri açılması ve PTTMatik kurulması, Tapu ve Kadastro harçları ile döner sermaye hizmet bedellerinin tahsil edilmesinin yolu açılarak hizmeti vatandaşın ayağına getirme başarısını sağladıklarını söyledi. Dile getirilen diğer konular ise; kişisel pul ve özel günler için pul bastırmak, kargo hizmetlerinde kampanyalar düzenlemek, PTTCell ile Burdur’un Türkiye ikincisi olması, PTT kampanyalarının rağbet görmesi ve firmalarla indirimli kargo anlaşmaları oldu. Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretlerinden dolayı Varlıker ve Yetkin’e ayrı ayrı teşekkür ederek dergi ayrıntı olarak ve bakayrıntı.com haber sitesi olarak PTT’nin gelişmelerinden haberdar olduğunu söyleyip vatandaşa hizmet konusunda Varlıkel ve Yetkin’e başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.