TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNDAN BURDUR’A BÜYÜK DESTEK

Gündem 01.05.2015 - 11:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNDAN BURDUR’A BÜYÜK DESTEK

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNDAN BURDUR’A BÜYÜK DESTEK
“Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Reha Sermed Aygören ilimize ataması yapılan uzman hekimlerle ilgili açıklama yaptı; Açıklamasında Aygören; Kurumumuzla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde genel sekreterliğimize bağlı üç hastanemize;  5 ayrı branşta uzman hekim ve 3 pratisyen hekim olmak üzere toplam 8 yeni hekim ataması gerçekleştirildi. Bu atamalarda Burdur Devlet Hastanesine 1 göğüs cerrahisi uzmanı, 1 nefroloji uzmanı, 1 genel cerrahi uzmanı ve 1 pratisyen hekimin atandığını belirterek,  özellikle yan dal olarak bilinen ve ileri ihtisas gerektiren alanlarda gerçekleşen atamaların,  ilimizde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve  tedavi olanaklarının geliştirilmesi açısından büyük önem arz ettiğini vurguladı. Bu atama ile ayrıca Gölhisar Devlet Hastanesi’ne 1 Anestezi uzmanı, 1 üroloji uzmanı  ve 1 pratisyen hekim ve Yeşilova Devlet Hastanesine 1 pratisyen hekim atandığını açıkladı ve en kısa sürede göreve başlayacaklarının müjdesini verdi.
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMUNDAN BURDUR’A BÜYÜK DESTEK

“Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Reha Sermed Aygören ilimize ataması yapılan uzman hekimlerle ilgili açıklama yaptı;

Açıklamasında Aygören; Kurumumuzla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde genel sekreterliğimize bağlı üç hastanemize;  5 ayrı branşta uzman hekim ve 3 pratisyen hekim olmak üzere toplam 8 yeni hekim ataması gerçekleştirildi. Bu atamalarda Burdur Devlet Hastanesine 1 göğüs cerrahisi uzmanı, 1 nefroloji uzmanı, 1 genel cerrahi uzmanı ve 1 pratisyen hekimin atandığını belirterek,  özellikle yan dal olarak bilinen ve ileri ihtisas gerektiren alanlarda gerçekleşen atamaların,  ilimizde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve  tedavi olanaklarının geliştirilmesi açısından büyük önem arz ettiğini vurguladı. Bu atama ile ayrıca Gölhisar Devlet Hastanesi’ne 1 Anestezi uzmanı, 1 üroloji uzmanı  ve 1 pratisyen hekim ve Yeşilova Devlet Hastanesine 1 pratisyen hekim atandığını açıkladı ve en kısa sürede göreve başlayacaklarının müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.