TÜRKİYE’DE İLK VETERİNER GASTROENTEROLOJİ ÇALIŞTAY'I

Eğitim 12.03.2016 - 10:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÜRKİYE’DE İLK VETERİNER GASTROENTEROLOJİ ÇALIŞTAY'I

AKÜ’de 16-17 Nisan tarihlerinde Türkiye'de ilk defa Veteriner Gastroenteroloji Çalıştay’ı düzenlenecek.
AKÜ’de 16-17 Nisan tarihlerinde Türkiye'de ilk defa Veteriner Gastroenteroloji Çalıştay’ı düzenlenecek.   Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Civelek, 16-17 Nisan tarihlerinden Türkiye'de ilk defa Veteriner Gastroenteroloji Çalıştay’ı düzenleneceğini söyledi. Düzenleme Kurulu Başkanı Civelek, Çalıştay’ın AKÜ ile Veteriner Gastroenteroloji Derneği işbirliğinde gerçekleştirileceğini belirtti. Çalıştay’ın 2 gün süreceğini ifade eden Civelek, "Çalıştay’da büyükbaş ve pet hayvanlarda iç hastalıkları, cerrahi, patoloji, farmakoloji ve hayvan besleme gibi bilim dalları açısından gastroenteroloji alanında ilgi çeken konular, alanında öncü, mesleki katkıları kabul görmüş, hocalarımız ve veteriner hekimler tarafından sunumlar yapılacak. Sunumların yanında sık karşılaşılan problemlere ve hastalıklara yaklaşım ile birlikte veteriner gastroenterolojideki yeni gelişmeler de gözden geçirilecek" diye konuştu. Çalıştay için kayıtların devam ettiğini bildiren Civelek, geniş katılımlı bir etkinlik olacağını beklediklerini kaydetti.
AKÜ’de 16-17 Nisan tarihlerinde Türkiye'de ilk defa Veteriner Gastroenteroloji Çalıştay’ı düzenlenecek.

AKÜ’de 16-17 Nisan tarihlerinde Türkiye'de ilk defa Veteriner Gastroenteroloji Çalıştay’ı düzenlenecek.

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Civelek, 16-17 Nisan tarihlerinden Türkiye'de ilk defa Veteriner Gastroenteroloji Çalıştay’ı düzenleneceğini söyledi. Düzenleme Kurulu Başkanı Civelek, Çalıştay’ın AKÜ ile Veteriner Gastroenteroloji Derneği işbirliğinde gerçekleştirileceğini belirtti.

Çalıştay’ın 2 gün süreceğini ifade eden Civelek, "Çalıştay’da büyükbaş ve pet hayvanlarda iç hastalıkları, cerrahi, patoloji, farmakoloji ve hayvan besleme gibi bilim dalları açısından gastroenteroloji alanında ilgi çeken konular, alanında öncü, mesleki katkıları kabul görmüş, hocalarımız ve veteriner hekimler tarafından sunumlar yapılacak. Sunumların yanında sık karşılaşılan problemlere ve hastalıklara yaklaşım ile birlikte veteriner gastroenterolojideki yeni gelişmeler de gözden geçirilecek" diye konuştu. Çalıştay için kayıtların devam ettiğini bildiren Civelek, geniş katılımlı bir etkinlik olacağını beklediklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.