Türkiye Boks Şampiyonası Burdur’da Yapılacak

Spor 04.05.2017 - 16:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Türkiye Boks Şampiyonası Burdur’da Yapılacak

Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası Burdur’da Yapılacak
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Boks İl Temsilcisi Merdane Bağrıyanık ve Boks İl Temsilcisi Yardımcısı Gültekin Çevik, Burdur’da yapılacak olan Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası hakkında bilgi vermek için Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulundu. Burdur için iyi bir tanıtım olacağını dile getiren Vali Yılmaz, tüm sporculara başarılar diledi. Ziyaret sırasında Boks İl Temsilcisi Yardımcısı Çevik, Vali Yılmaz’a minyatür boks eldivenleri takdim etti. Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası 18 – 24 Mayıs 2017 tarihleri arasında 70 ilden gelecek sporcuların katılımıyla Hüsnü Bayer Spor Salonunda yapılacak.
Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası Burdur’da Yapılacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Boks İl Temsilcisi Merdane Bağrıyanık ve Boks İl Temsilcisi Yardımcısı Gültekin Çevik, Burdur’da yapılacak olan Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası hakkında bilgi vermek için Vali Şerif Yılmaz’a ziyarette bulundu.

Burdur için iyi bir tanıtım olacağını dile getiren Vali Yılmaz, tüm sporculara başarılar diledi.

Ziyaret sırasında Boks İl Temsilcisi Yardımcısı Çevik, Vali Yılmaz’a minyatür boks eldivenleri takdim etti.

Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası 18 – 24 Mayıs 2017 tarihleri arasında 70 ilden gelecek sporcuların katılımıyla Hüsnü Bayer Spor Salonunda yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.