Türkiye aşığı Alman kadın evinde ölü bulundu

Gündem 14.03.2017 - 08:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Türkiye aşığı Alman kadın evinde ölü bulundu

Türkiye aşığı Alman kadın evinde ölü bulundu
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan ve Türk vatandaşı da olan Alman Angelika Hölz (60) Side’de 17 yıldır yaşadığı evde ölü bulundu. Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2000 yılında Türkiye’ye gelerek Side’de yaşamaya başlayan ve bir Side aşığı olan Angelika Hölz, 17 yıldır ikamet etmekte olduğu Side Salı Pazarı karşısındaki evinde ev sahibi tarafından ölü bulundu. Her gün düzenli olarak görüştüğü komşusu Hölz'den haber alamayan ev sahibi Musa Gün, şüphelenip kapıyı çaldı. Cevap alamayan Gün, durumu jandarmaya haber verdi. kapıyı açan Jandarma, yatak odasında Hölz'ün cesediyle karşılaştı.  Side’deki evinde Paşa isimli köpeğiyle birlikte yaşayan ve çevresi tarafından çok sevilen Angelika Hölz’ün kalp krizi sonucunda yaşamını yitirmiş olabileceği tahmin ediliyor. Hölz'ün kesin ölüm sebebi otopsinin ardından kesinlik kazanacak. Angelika Hölz’ün ölümünün ardından yalnız kalan köpeği Paşa’ya evinde bakmak isteyen bir aile aranırken, cenazesinin Almanya’da toprağa verileceği bildirildi.
Türkiye aşığı Alman kadın evinde ölü bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan ve Türk vatandaşı da olan Alman Angelika Hölz (60) Side’de 17 yıldır yaşadığı evde ölü bulundu.
Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2000 yılında Türkiye’ye gelerek Side’de yaşamaya başlayan ve bir Side aşığı olan Angelika Hölz, 17 yıldır ikamet etmekte olduğu Side Salı Pazarı karşısındaki evinde ev sahibi tarafından ölü bulundu. Her gün düzenli olarak görüştüğü komşusu Hölz'den haber alamayan ev sahibi Musa Gün, şüphelenip kapıyı çaldı. Cevap alamayan Gün, durumu jandarmaya haber verdi. kapıyı açan Jandarma, yatak odasında Hölz'ün cesediyle karşılaştı. 
Side’deki evinde Paşa isimli köpeğiyle birlikte yaşayan ve çevresi tarafından çok sevilen Angelika Hölz’ün kalp krizi sonucunda yaşamını yitirmiş olabileceği tahmin ediliyor. Hölz'ün kesin ölüm sebebi otopsinin ardından kesinlik kazanacak. Angelika Hölz’ün ölümünün ardından yalnız kalan köpeği Paşa’ya evinde bakmak isteyen bir aile aranırken, cenazesinin Almanya’da toprağa verileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.