Turkish Airlines Open 2016'nın Şampiyonu Olesen Oldu

Dünya 07.11.2016 - 09:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Turkish Airlines Open 2016'nın Şampiyonu Olesen Oldu

Turkish Airlines Open 2016'nın Şampiyonu Olesen Oldu...
Dünyanın önemli golf turnuvalarından biri olarak kabul edilen 'Turkish Airlines Open'bu yıl dördüncüsü kez gerçekleştirildi. Antalya Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta gerçekleşen final, şampiyon Olesen'in en yakın rakibi David Horsey ile arasında çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. Kapanış rauntlarında etkileyici bir performans sergileyen Olesen, rakibi Horsey'nin baskılı performansına rağmen birinci gelmeyi başardı. Turnuva finalinde ikinciliği ise İngiliz David Horsey ve Çin'li oyuncu Li Haotong paylaştı. Turnuvayı birincilikle tamamlayan Thorbjørn Olesen ödülünü, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın ve Türk Hava Yolları Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu'dan teslim aldı.         Türk Hava Yolları Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu, ödül töreninde yaptığı konuşmada: “Geçtiğimiz hafta içerisinde dünyanın dört bir yanından golf severlerin ve spor kamuoyunun gözü ve kulağı, ülkemizin sayısız güzelliklerinden biri olan Antalya'mızdaydı. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen ve dünya genelinde artık Türk Hava Yolları markasıyla özdeşleştirilmiş olan turnuvamız golf sporuna verdiğimiz desteğin altını çizerken, dünya nezdinde Türkiye'nin ve özellikle de Antalya'nın bir golf merkezi olarak gündem yaratıyor olması açısından önemli. Turkish Airlines Open sponsorluğumuzu bu açıdan oldukça önemsiyoruz. Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi olarak, Turkish Airlines Open gibi global etkinliklerde var olma stratejimizi hız kesmeden sürdüreceğiz. Hatta ekip olarak, Turkish Airlines Open 2017'nin heyecanını şimdiden yaşamaya başladığımızı bile söyleyebilirim” dedi.   "Hayatım boyunca unutamayacağım benzersiz deneyimlerden biri"   Turnuvada şampiyonluğu elde eden Olesen ise: “Dünyanın en önemli golf organizasyonlarından biri olan Turkish Airlines Open'ın bu yılki kazananı olmak benim çok anlamlı, bu şüphesiz hayatım boyunca unutamayacağım benzersiz deneyimlerden biri olacak. Son 3-4 aydır performansımı çok iyi bulmadığım için turnuva süresince sahada da pek rahat hmiyordum açıkçası, fakat bugün tüm bunlara rağmen şampiyon olduğum için çok mutluyum. Başta Türk Hava Yolları ailesi olmak üzere turnuvanın tüm paydaşlarına, emek sahiplerine ve tabii ki destekçilerime çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Turkish Airlines Open 2016'nın Şampiyonu Olesen Oldu...

Dünyanın önemli golf turnuvalarından biri olarak kabul edilen 'Turkish Airlines Open'bu yıl dördüncüsü kez gerçekleştirildi. Antalya Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta gerçekleşen final, şampiyon Olesen'in en yakın rakibi David Horsey ile arasında çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. Kapanış rauntlarında etkileyici bir performans sergileyen Olesen, rakibi Horsey'nin baskılı performansına rağmen birinci gelmeyi başardı. Turnuva finalinde ikinciliği ise İngiliz David Horsey ve Çin'li oyuncu Li Haotong paylaştı. Turnuvayı birincilikle tamamlayan Thorbjørn Olesen ödülünü, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın ve Türk Hava Yolları Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu'dan teslim aldı.

 

 

 

 

Türk Hava Yolları Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu, ödül töreninde yaptığı konuşmada: “Geçtiğimiz hafta içerisinde dünyanın dört bir yanından golf severlerin ve spor kamuoyunun gözü ve kulağı, ülkemizin sayısız güzelliklerinden biri olan Antalya'mızdaydı. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen ve dünya genelinde artık Türk Hava Yolları markasıyla özdeşleştirilmiş olan turnuvamız golf sporuna verdiğimiz desteğin altını çizerken, dünya nezdinde Türkiye'nin ve özellikle de Antalya'nın bir golf merkezi olarak gündem yaratıyor olması açısından önemli. Turkish Airlines Open sponsorluğumuzu bu açıdan oldukça önemsiyoruz. Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi olarak, Turkish Airlines Open gibi global etkinliklerde var olma stratejimizi hız kesmeden sürdüreceğiz. Hatta ekip olarak, Turkish Airlines Open 2017'nin heyecanını şimdiden yaşamaya başladığımızı bile söyleyebilirim” dedi.

 

"Hayatım boyunca unutamayacağım benzersiz deneyimlerden biri"

 

Turnuvada şampiyonluğu elde eden Olesen ise: “Dünyanın en önemli golf organizasyonlarından biri olan Turkish Airlines Open'ın bu yılki kazananı olmak benim çok anlamlı, bu şüphesiz hayatım boyunca unutamayacağım benzersiz deneyimlerden biri olacak. Son 3-4 aydır performansımı çok iyi bulmadığım için turnuva süresince sahada da pek rahat hmiyordum açıkçası, fakat bugün tüm bunlara rağmen şampiyon olduğum için çok mutluyum. Başta Türk Hava Yolları ailesi olmak üzere turnuvanın tüm paydaşlarına, emek sahiplerine ve tabii ki destekçilerime çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.