Türk Eğitim Vakfı, 47. Yılını Kutladı

Yaşam 08.05.2014 - 10:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Türk Eğitim Vakfı, 47. Yılını Kutladı

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin aydınlık yarınları için çalışan Türk Eğitim Vakfı (TEV), 47. kuruluş yıldönümünü 6 Mayıs Salı günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde gerçekleşen bir davet ile kutladı. Behzat Gerçeker ve Enbe orkestrasının sahne aldığı geceye iş dünyası, sanat ve cemiyet hayatından seçkin isimlerinin yanı sıra TEV yöneticileri, TEV bağışçıları ve bursiyerler de katıldı.
Köklü geçmişi ile kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin aydınlık geleceği için eğitime destek veren Türk Eğitim Vakfı (TEV) 47. yıldönümünü özel bir davetle kutladı. 6 Mayıs akşamı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Toplantı ve Ziyafet Merkezi’nde gerçekleştirilen yemeğe Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası keyifli şarkıları ile renk kattı.   Gecede konuşma yapan TEV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç “Saygınlığımızı, güvenilirliğimizi ve başarımızı arttıran önemli unsurlardan biri bursiyerlerimizin özverili ve başarılı çalışmalarıdır. Türk Eğitim Vakfı Ailesi olarak el ele daha nice eserler yaratacağımıza ve Vakfımızı nice 47 yıllara taşıyacağımıza inancımız tamdır.” dedi. Ömer Koç’un ardından sözü alan TEV Mütevelli Heyeti Başkanı Rona Yırcalı Türk Eğitim Vakfı’nın Türkiye’nin Vakfı olduğunun altını çizdi. 47 yıldır vakıfa emek veren Genel Müdür Yardımcısı Güsel Bilal’in de söz aldığı gecede Genel Müdür Yıldıız Günay ise konuşmasında TEV’i 47 yıllık geçmişi ile köklü bir çınara benzetti. Günay ‘‘ Türk Eğitim Vakfı 47 yıl önce eğitim için toprağa kökleri saldı.  Köklerinden aldığı güçle büyüdü ve yarım asırlık bir çınara dönüştü. Bağışçılarımız sayesinde dallarımız yeşil kaldı, gölgemizde nice başarılı öğrenciler yetişti.  Bugüne kadar yanımızda olarak bize güç veren tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Emin adımlarla büyümeye devam edeceğiz.’’ dedi.   İş dünyası, sanat ve cemiyet hayatının seçkin isimleri, TEV yöneticileri,  bağışçıları ve öğrencileri bu anlamlı geceye katılarak TEV’in 47. yılını TEV yöneticileri, bağışılar ve öğrencilerle beraber kutladılar.
Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin aydınlık yarınları için çalışan Türk Eğitim Vakfı (TEV), 47. kuruluş yıldönümünü 6 Mayıs Salı günü Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde gerçekleşen bir davet ile kutladı. Behzat Gerçeker ve Enbe orkestrasının sahne aldığı geceye iş dünyası, sanat ve cemiyet hayatından seçkin isimlerinin yanı sıra TEV yöneticileri, TEV bağışçıları ve bursiyerler de katıldı.
Köklü geçmişi ile kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin aydınlık geleceği için eğitime destek veren Türk Eğitim Vakfı (TEV) 47. yıldönümünü özel bir davetle kutladı. 6 Mayıs akşamı Fenerbahçe Faruk Ilgaz Toplantı ve Ziyafet Merkezi’nde gerçekleştirilen yemeğe Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası keyifli şarkıları ile renk kattı.
 
Gecede konuşma yapan TEV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç “Saygınlığımızı, güvenilirliğimizi ve başarımızı arttıran önemli unsurlardan biri bursiyerlerimizin özverili ve başarılı çalışmalarıdır. Türk Eğitim Vakfı Ailesi olarak el ele daha nice eserler yaratacağımıza ve Vakfımızı nice 47 yıllara taşıyacağımıza inancımız tamdır.” dedi. Ömer Koç’un ardından sözü alan TEV Mütevelli Heyeti Başkanı Rona Yırcalı Türk Eğitim Vakfı’nın Türkiye’nin Vakfı olduğunun altını çizdi. 47 yıldır vakıfa emek veren Genel Müdür Yardımcısı Güsel Bilal’in de söz aldığı gecede Genel Müdür Yıldıız Günay ise konuşmasında TEV’i 47 yıllık geçmişi ile köklü bir çınara benzetti. Günay ‘‘ Türk Eğitim Vakfı 47 yıl önce eğitim için toprağa kökleri saldı.  Köklerinden aldığı güçle büyüdü ve yarım asırlık bir çınara dönüştü. Bağışçılarımız sayesinde dallarımız yeşil kaldı, gölgemizde nice başarılı öğrenciler yetişti.  Bugüne kadar yanımızda olarak bize güç veren tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Emin adımlarla büyümeye devam edeceğiz.’’ dedi.
 
İş dünyası, sanat ve cemiyet hayatının seçkin isimleri, TEV yöneticileri,  bağışçıları ve öğrencileri bu anlamlı geceye katılarak TEV’in 47. yılını TEV yöneticileri, bağışılar ve öğrencilerle beraber kutladılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.