TÜRK POLİS TEŞKİLATI 174 YAŞINDA

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2019 - 14:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 174 YAŞINDA

Burdur'da Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
Çelenk sunma töreni sonrasında açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Türk Polis Teşkilatı'nın önemine değindi. Çankal, "Dünyadaki hızlı gelişim ve girişime bağlı olarak eğitim ve teknolojik alanda sürekli kendini yenileyen Türk Polis Teşkilatı, gerektiğinde devletin şefkatli eli olmuş vicdan merhamet doğruluk ve adaletten ayrılmamıştır. Milletle el ele gönül gönülle köprüler kurmuştur. Milletin refah ve huzuru için suç ve suçlu ile mücadele içinde olan polis teşkilatımız, 7 gün 24 saat esasına göre halkımızın hizmetindedir" dedi. Ardından Emniyet Müdürlüğü'nde kokteyl düzenlendi.
Burdur'da Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Çelenk sunma töreni sonrasında açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Türk Polis Teşkilatı'nın önemine değindi. Çankal, "Dünyadaki hızlı gelişim ve girişime bağlı olarak eğitim ve teknolojik alanda sürekli kendini yenileyen Türk Polis Teşkilatı, gerektiğinde devletin şefkatli eli olmuş vicdan merhamet doğruluk ve adaletten ayrılmamıştır. Milletle el ele gönül gönülle köprüler kurmuştur. Milletin refah ve huzuru için suç ve suçlu ile mücadele içinde olan polis teşkilatımız, 7 gün 24 saat esasına göre halkımızın hizmetindedir" dedi.

Ardından Emniyet Müdürlüğü'nde kokteyl düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.