Türk bayrağını koparıp üstüne basan 2 şüpheli yakalandı; serbest bırakıldı

Asayiş 01.11.2017 - 08:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Türk bayrağını koparıp üstüne basan 2 şüpheli yakalandı; serbest bırakıldı

Türk bayrağını koparıp üstüne basan 2 şüpheli yakalandı; serbest bırakıldı
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir iş yerine asılan Türk bayrağını kopararak üstüne basan 2 şüpheli yakalandı. Yıldız Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için asılan Türk bayrağını koparan, yere atarak çiğneyen şahısların görüntüsünün olduğu bilgisi üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları incelemelerde 29 Ekim günü saat 02.39’da iş yerinin önündeki Türk bayrağını bağlı olduğu yerden koparıp yere düşüren ve üstüne basan bir erkek ve yanında bulunan bir kadın olduğunu belirledi. İş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini izleyen ekipler, şahıslarla ilgili çevrede yapılan araştırmada, biri kadın iki şahsın Yıldız Mahallesi'nde ikamet ettikleri tespit etti. Polis ekipleri, Ç.K. (31) adlı kadın ile olay anında yanında olan nişanlısı M.K.'yı (33) gözaltına aldı. Şahıslar sevk edildikleri mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Türk bayrağını koparıp üstüne basan 2 şüpheli yakalandı; serbest bırakıldı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir iş yerine asılan Türk bayrağını kopararak üstüne basan 2 şüpheli yakalandı.

Yıldız Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için asılan Türk bayrağını koparan, yere atarak çiğneyen şahısların görüntüsünün olduğu bilgisi üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları incelemelerde 29 Ekim günü saat 02.39’da iş yerinin önündeki Türk bayrağını bağlı olduğu yerden koparıp yere düşüren ve üstüne basan bir erkek ve yanında bulunan bir kadın olduğunu belirledi.

İş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini izleyen ekipler, şahıslarla ilgili çevrede yapılan araştırmada, biri kadın iki şahsın Yıldız Mahallesi'nde ikamet ettikleri tespit etti. Polis ekipleri, Ç.K. (31) adlı kadın ile olay anında yanında olan nişanlısı M.K.'yı (33) gözaltına aldı. Şahıslar sevk edildikleri mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.