TÜRK BAYRAĞI DİREĞİYLE BİRLİKTE ÇALINDI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2018 - 11:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TÜRK BAYRAĞI DİREĞİYLE BİRLİKTE ÇALINDI

Antalya'da Türk bayrağının asılı olduğu direğin çalınma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı
Antalya’da bir iş yerinin önündeki kaldırımda bulunan Türk bayrağı, 2,5 metrelik direği ile birlikte iki gün arayla 2 kez çalındı. Edinilen bilgiye göre olay,  Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi 1391 Sokak’taki bir iş yerinde meydana geldi. Sabah işe gelen çalışanlar, bayrağın direği ile birlikte yerinde olmadığını görünce durumu hemen polise bildirdi. Bölgeye çok sayıda Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. İş yerinin ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısları aramaya başladı. Türk bayrağının direğiyle birlikte çalınması ise iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şahsın bayrağın yanına geldiği, uzun süre direği yerinden çıkarmak için uğraştığı ve sonunda sökerek olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Bir önceki görüntüde ise şahsın direğin yanına köpeğiyle geldiği ve söktüğü direği eline alıp olay yerinden uzaklaştığı kameralara yansıdı
Antalya'da Türk bayrağının asılı olduğu direğin çalınma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı

Antalya’da bir iş yerinin önündeki kaldırımda bulunan Türk bayrağı, 2,5 metrelik direği ile birlikte iki gün arayla 2 kez çalındı.

Edinilen bilgiye göre olay,  Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi 1391 Sokak’taki bir iş yerinde meydana geldi. Sabah işe gelen çalışanlar, bayrağın direği ile birlikte yerinde olmadığını görünce durumu hemen polise bildirdi. Bölgeye çok sayıda Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. İş yerinin ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahısları aramaya başladı.

Türk bayrağının direğiyle birlikte çalınması ise iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şahsın bayrağın yanına geldiği, uzun süre direği yerinden çıkarmak için uğraştığı ve sonunda sökerek olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Bir önceki görüntüde ise şahsın direğin yanına köpeğiyle geldiği ve söktüğü direği eline alıp olay yerinden uzaklaştığı kameralara yansıdı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.