TURİZMCİLER ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİLİ

Turizm (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2014 - 22:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TURİZMCİLER ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİLİ

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği (KITUYAD) Başkanı Ahmet Kolukısa, son günlerde yaşanan elektrik kesintisi ve voltaj düşüklüğünün tesislere büyük zarar verdiğini dile getirdi.
Haziran ayı değerlendirme toplantısında bir araya gelen KITUYAD yöneticileri, son dönemlerde yeniden gündeme gelen elektrik kesintileri ve çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Sık sık meydana gelen elektrik kesintilerinden mağdur olduklarını kaydeden KITUYAD Başkanı Ahmet Kolukısa, "Elektrik kesintileri nedeni ile harcamış olduğumuz yakıt giderlerinden vazgeçtik. Makine ve ekipmanlarımızdaki arızaları da saymıyoruz. Yalnız kesintilerin sıklığı nedeni ile asansörlerde kalan müşterilerin, iletişim anındaki müşterinin internet kesintisinin hesabını veremiyoruz. Her zamanki gündemlerimizden daha önemli bir gündem ile karşı karşıyayız. En son geçtiğimiz Cumartesi akşamı meydana gelen 5,5 saatlik kesinti olayın, tuzu biberi olmuştur" dedi.Maddi kayıplarının yanısıra müşteri memnuniyetsizliğinden dolayı oluşacak kaybın sadece Kızılağaç turizm bölgesinin kaybı değil Türk turizminin kaybı olacağını belirten Kolukısa, şöyle konuştu: "Elektrik kesintileri ile ilgili eskiden muhatabımız TEDAŞ'tı. Şimdiki muhatabımız CLK Akdeniz A.Ş.'dir. Önümüzdeki günlerde bu grubun yöneticileri ile bir araya gelip konuyu masaya yatıracağız. Gerekirse topluca hareket ederek hukuki yollara başvurabiliriz. Ama en önemli sorun şimdilik enerji kesintisi sorunudur. Öncelikle bunu müşterilerimize yansıtmadan nasıl halledebiliriz? Onun çözümünü bulup sonra da hep birlikte nasıl hareket edeceğimize karar vereceğiz.”
Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği (KITUYAD) Başkanı Ahmet Kolukısa, son günlerde yaşanan elektrik kesintisi ve voltaj düşüklüğünün tesislere büyük zarar verdiğini dile getirdi.

Haziran ayı değerlendirme toplantısında bir araya gelen KITUYAD yöneticileri, son dönemlerde yeniden gündeme gelen elektrik kesintileri ve çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Sık sık meydana gelen elektrik kesintilerinden mağdur olduklarını kaydeden KITUYAD Başkanı Ahmet Kolukısa, "Elektrik kesintileri nedeni ile harcamış olduğumuz yakıt giderlerinden vazgeçtik. Makine ve ekipmanlarımızdaki arızaları da saymıyoruz. Yalnız kesintilerin sıklığı nedeni ile asansörlerde kalan müşterilerin, iletişim anındaki müşterinin internet kesintisinin hesabını veremiyoruz. Her zamanki gündemlerimizden daha önemli bir gündem ile karşı karşıyayız. En son geçtiğimiz Cumartesi akşamı meydana gelen 5,5 saatlik kesinti olayın, tuzu biberi olmuştur" dedi.
Maddi kayıplarının yanısıra müşteri memnuniyetsizliğinden dolayı oluşacak kaybın sadece Kızılağaç turizm bölgesinin kaybı değil Türk turizminin kaybı olacağını belirten Kolukısa, şöyle konuştu: 
"Elektrik kesintileri ile ilgili eskiden muhatabımız TEDAŞ'tı. Şimdiki muhatabımız CLK Akdeniz A.Ş.'dir. Önümüzdeki günlerde bu grubun yöneticileri ile bir araya gelip konuyu masaya yatıracağız. Gerekirse topluca hareket ederek hukuki yollara başvurabiliriz. Ama en önemli sorun şimdilik enerji kesintisi sorunudur. Öncelikle bunu müşterilerimize yansıtmadan nasıl halledebiliriz? Onun çözümünü bulup sonra da hep birlikte nasıl hareket edeceğimize karar vereceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.