TURİST OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2018 - 09:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TURİST OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Polonyalı turist otel odasında asılı halde ölü bulundu
Antalya’nın Alanya ilçesine tatil için gelen Polonyalı bir turist, kaldığı otel odasında kemerle asılı halde ölü bulundu. Olay, sabah saatlerinde Türkler Mahallesi’ndeki bir otelde meydana geldi. Tatil için Alanya’ya gelen  Polonya uyruklu Rafal Pawel Fluder’i (43), balkonun demirine boynundan kemerle asılı vaziyette gören otel çalışanları durumu otel yetkililerine bildirdi. Otel yetkilileri de jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Fluder’in hayatını kaybettiğini belirledi. İntihar şüphesi üzerinde durulan Polonyalı turistin cesedi savcılık ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi
Polonyalı turist otel odasında asılı halde ölü bulundu

Antalya’nın Alanya ilçesine tatil için gelen Polonyalı bir turist, kaldığı otel odasında kemerle asılı halde ölü bulundu.

Olay, sabah saatlerinde Türkler Mahallesi’ndeki bir otelde meydana geldi. Tatil için Alanya’ya gelen  Polonya uyruklu Rafal Pawel Fluder’i (43), balkonun demirine boynundan kemerle asılı vaziyette gören otel çalışanları durumu otel yetkililerine bildirdi. Otel yetkilileri de jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Fluder’in hayatını kaybettiğini belirledi. İntihar şüphesi üzerinde durulan Polonyalı turistin cesedi savcılık ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.