Türel: “Oy avcılarına verilecek cevabın yeri sandıktır“

Siyaset 11.03.2014 - 16:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Türel: “Oy avcılarına verilecek cevabın yeri sandıktır“

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Antalya'nın Alanya ilçesinde gazetecilerle bir araya geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Antalya'nın Alanya ilçesinde gazetecilerle bir araya geldi. Damlataş Filika Restoran'da düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Alanya Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Hasan Sipahioğlu ile partililer katıldı.Alanya'yı ilgilendiren projelerini anlatan Türel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın'ın 'mazeret belediyeciliği' yaptığını söyledi. Mazeret belediyeciliğinin bir belediye başkanının sığınacağı liman olamayacağını savunan Türel, şöyle konuştu: "Belediye başkanlığı çözüm makamıdır. 2009 yılındaki billboardları hatırlarsınız. Belediye başkanı seçilmeden önce Mustafa Akaydın 'Antalya, Ankara'dan zengin' diye afişleri süslemişti. Seçildiği gün enkaz ve borç edebiyatına başladı. Sayın Akaydın birkaç ay sonra 'Ben Antalya, Ankara'dan zengin demiştim ama turizm açısından daha zengin demiştim' dedi. Mazeret üretirseniz işte böyle komik durumlara düşersiniz." "Antalya'dan Alanya'ya hizmet gitmez" diyenlerin yine mazeret belediyeciliğinin altyapısını hazırlamaya çalıştığını belirten Türel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Oy avcılarına verilecek cevabın en güzel yeri sandıktır. Yarın Allah korusun, görev almaları halinde 'Zaten bu kanun yanlış, Alanya'ya hizmet gitmez demiştim' deyip, Alanya'ya sırtını dönüp, ondan sonra Ağustos böceği gibi lay lay lomla bir 5 senemizi daha tüketmesine hep birlikte müsaade etmemeliyiz."Türel, daha sonra Sipahioğlu ve partililerle birlikte Hacet Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Antalya'nın Alanya ilçesinde gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Antalya'nın Alanya ilçesinde gazetecilerle bir araya geldi. 
Damlataş Filika Restoran'da düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Alanya Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Hasan Sipahioğlu ile partililer katıldı.
Alanya'yı ilgilendiren projelerini anlatan Türel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın'ın 'mazeret belediyeciliği' yaptığını söyledi. Mazeret belediyeciliğinin bir belediye başkanının sığınacağı liman olamayacağını savunan Türel, şöyle konuştu: "Belediye başkanlığı çözüm makamıdır. 2009 yılındaki billboardları hatırlarsınız. Belediye başkanı seçilmeden önce Mustafa Akaydın 'Antalya, Ankara'dan zengin' diye afişleri süslemişti. Seçildiği gün enkaz ve borç edebiyatına başladı. Sayın Akaydın birkaç ay sonra 'Ben Antalya, Ankara'dan zengin demiştim ama turizm açısından daha zengin demiştim' dedi. Mazeret üretirseniz işte böyle komik durumlara düşersiniz." 
"Antalya'dan Alanya'ya hizmet gitmez" diyenlerin yine mazeret belediyeciliğinin altyapısını hazırlamaya çalıştığını belirten Türel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Oy avcılarına verilecek cevabın en güzel yeri sandıktır. Yarın Allah korusun, görev almaları halinde 'Zaten bu kanun yanlış, Alanya'ya hizmet gitmez demiştim' deyip, Alanya'ya sırtını dönüp, ondan sonra Ağustos böceği gibi lay lay lomla bir 5 senemizi daha tüketmesine hep birlikte müsaade etmemeliyiz."
Türel, daha sonra Sipahioğlu ve partililerle birlikte Hacet Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.