TÜREL, MAHALLE MİTİNGİLERİNE DEVAM EDİYOR

Siyaset 26.03.2014 - 15:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÜREL, MAHALLE MİTİNGİLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel seçim çalışmalarına Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde düzenlediği 6 ayrı mahalle mitingi ile devam etti.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel seçim çalışmalarına Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde düzenlediği 6 ayrı mahalle mitingi ile devam etti. Kendilerinin projeleri ve hizmetlerini anlatırken rakiplerinin iftira ve yalan üzerine siyaset yaptığını belirten Türel, “Biz projeler konuşsun diyoruz. Biz yaparız diyoruz. Başka kimse yapamaz diyoruz. Biz hizmetler konuşsun diyoruz. Bugüne kadar hizmet yapamayanlar yeni hizmet yapma niyetinde olmayanlar ise mazeret ve iftiraya sarılıyor. Bol bol mazeret bol bol yalan bol bol iftira. Başka bir şey bilmiyorlar” dedi.Türel, kendi döneminde yapılan 11 kavşağın üstüne bir tane bile kavşak yapılamadığını, Doğu Garajı’nın nerede bıraktıysa orada kaldığını ve belediye hizmet binası çürümeye terk edildiğini belirtirken, toplu taşımacılığının ise kendilerinden sonra geri giden hizmetlerin başında geldiğini söyledi. Türel “Toplu taşımacılıkta yeni bir icat çıktı. Aktarmalı ulaşım. Ondan in bir başkasına bin. Birinden in ötekine bin. Artık bu zulüm bitiyor. Menderes Türel geliyor. Aktarmasız ulaşım yeniden başlıyor” şeklinde konuştu.Antalya’nın en büyük sorunlarından birinin trafik sorunu olduğunu anlatan Türel trafiğin ancak yeni yol ve kavşaklarla düzeleceğini belirterek şunları söyledi:“Ben 5 tane kavşağı hizmete açtığımda Antalya’da toplam araç sayısı 130 bindi. Araç sayısı şimdi 800 bini geçti. Mecbursunuz kavşak yapmaya. Mecbursunuz yol yapmaya. İnşallah önümüzde 19 yeni kavşak yapacağız. 30 kavşak olacak. Bu kavşaklar dünyaya örnek kavşaklar olacak. 200 kilometre yeni yol. Kepez belediyesinin önünden geçen yola 4 katlı kavşak yapacağız. Kızılırmak’tan Gazi Bulvarı’na gelmeden yeraltına bir batıyorsun. 2 kilometre yerin altından gidiyorsun. Sütçüler sapağını da geçiyorsun. Ondan sonra yerin üstüne çıkıyorsun. Yeraltından bir tane kırmızı ışık görmeden 2 kilometre yerin altından gideceksiniz” dedi.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel seçim çalışmalarına Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde düzenlediği 6 ayrı mahalle mitingi ile devam etti.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel seçim çalışmalarına Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde düzenlediği 6 ayrı mahalle mitingi ile devam etti. 
Kendilerinin projeleri ve hizmetlerini anlatırken rakiplerinin iftira ve yalan üzerine siyaset yaptığını belirten Türel, “Biz projeler konuşsun diyoruz. Biz yaparız diyoruz. Başka kimse yapamaz diyoruz. Biz hizmetler konuşsun diyoruz. Bugüne kadar hizmet yapamayanlar yeni hizmet yapma niyetinde olmayanlar ise mazeret ve iftiraya sarılıyor. Bol bol mazeret bol bol yalan bol bol iftira. Başka bir şey bilmiyorlar” dedi.
Türel, kendi döneminde yapılan 11 kavşağın üstüne bir tane bile kavşak yapılamadığını, Doğu Garajı’nın nerede bıraktıysa orada kaldığını ve belediye hizmet binası çürümeye terk edildiğini belirtirken, toplu taşımacılığının ise kendilerinden sonra geri giden hizmetlerin başında geldiğini söyledi. Türel “Toplu taşımacılıkta yeni bir icat çıktı. Aktarmalı ulaşım. Ondan in bir başkasına bin. Birinden in ötekine bin. Artık bu zulüm bitiyor. Menderes Türel geliyor. Aktarmasız ulaşım yeniden başlıyor” şeklinde konuştu.
Antalya’nın en büyük sorunlarından birinin trafik sorunu olduğunu anlatan Türel trafiğin ancak yeni yol ve kavşaklarla düzeleceğini belirterek şunları söyledi:
“Ben 5 tane kavşağı hizmete açtığımda Antalya’da toplam araç sayısı 130 bindi. Araç sayısı şimdi 800 bini geçti. Mecbursunuz kavşak yapmaya. Mecbursunuz yol yapmaya. İnşallah önümüzde 19 yeni kavşak yapacağız. 30 kavşak olacak. Bu kavşaklar dünyaya örnek kavşaklar olacak. 200 kilometre yeni yol. Kepez belediyesinin önünden geçen yola 4 katlı kavşak yapacağız. Kızılırmak’tan Gazi Bulvarı’na gelmeden yeraltına bir batıyorsun. 2 kilometre yerin altından gidiyorsun. Sütçüler sapağını da geçiyorsun. Ondan sonra yerin üstüne çıkıyorsun. Yeraltından bir tane kırmızı ışık görmeden 2 kilometre yerin altından gideceksiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.