TUR TEKNESİNDE PANİK

Gündem 06.02.2016 - 16:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TUR TEKNESİNDE PANİK

- AÇIK DENİZDE MOTOR ARIZALANAN TEKNE RÖMORKÖRLE KIYIYLA ÇEKİLDİ… TEKNEDE BULUNAN 25 KİŞİ SAĞ SALİM KARAYA ÇIKARTILDI
- Antalya- Alanya'da açık denizde motoru bozulan ve fırtınaya yakalanan teknede bulunanlar panik yaşadı. Olay dün öğle saatlerinde Alanya'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre içinde 25 yolcu ile denize açılan tur teknesinin şanzımanının yağ borusu patladı ve denizde seyir halindeyken motorları durdu. Alanya Kalesi'nin bulunduğu yarımada civarında yaşanan arıza sonucunda içerisinde yaklaşık 25 kişinin bulunduğu teknede panik yaşandı. İçinde yabancı uyruklu turistlerin de bulunduğu tekne Alanya Liman İşletmeleri Denizcilik Turizm Anonim Şirketi (ALİDAŞ) tarafından römorkörle çekilerek Balıkçı Barınağı'na getirildi. Burada karaya çıkartılan yolcular arasında hafif yaralanan ve ismi belirlenemeyen iki kişi de 112 sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.
- AÇIK DENİZDE MOTOR ARIZALANAN TEKNE RÖMORKÖRLE KIYIYLA ÇEKİLDİ… TEKNEDE BULUNAN 25 KİŞİ SAĞ SALİM KARAYA ÇIKARTILDI

- Antalya- Alanya'da açık denizde motoru bozulan ve fırtınaya yakalanan teknede bulunanlar panik yaşadı.

Olay dün öğle saatlerinde Alanya'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre içinde 25 yolcu ile denize açılan tur teknesinin şanzımanının yağ borusu patladı ve denizde seyir halindeyken motorları durdu. Alanya Kalesi'nin bulunduğu yarımada civarında yaşanan arıza sonucunda içerisinde yaklaşık 25 kişinin bulunduğu teknede panik yaşandı. İçinde yabancı uyruklu turistlerin de bulunduğu tekne Alanya Liman İşletmeleri Denizcilik Turizm Anonim Şirketi (ALİDAŞ) tarafından römorkörle çekilerek Balıkçı Barınağı'na getirildi. Burada karaya çıkartılan yolcular arasında hafif yaralanan ve ismi belirlenemeyen iki kişi de 112 sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.