TUR MİDİBÜSÜ OTOMOBİLE ÇARPTI: 1 YARALI

Asayiş 15.09.2015 - 14:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TUR MİDİBÜSÜ OTOMOBİLE ÇARPTI: 1 YARALI

TUR MİDİBÜSÜ OTOMOBİLE ÇARPTI: 1 YARALI
Antalya-Alanya D-400 karayolu, Manavgat çevreyolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.  Edinilen bilgiye göre kaza, Antalya istikametinden Alanya istikametine seyir halinde olan ve içerisinde turist bulunan Şeyh Mehmet Yılmaz’ın kullandığı 01 VY 543 plakalı tur midibüsünün aynı istikamette gitmekte olan Adil Ünlü idaresindeki 34 JK 1450 plakalı otomobile arkadan çarpması sonucunda meydana geldi. Adil Ünlü’nün kullandığı otomobil çarpmanın şiddetiyle yoldan çıkarak yol kenarında bulunan beton elektrik direğine çarptıktan sonra durabildi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücüsü, çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldıktan sonra ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.  Kazanın ardından tur midibüsünde bulunan turistler olay yerine gelen bir tur otobüsüyle tatillerini geçirecekleri otellere götürüldü.
TUR MİDİBÜSÜ OTOMOBİLE ÇARPTI: 1 YARALI

Antalya-Alanya D-400 karayolu, Manavgat çevreyolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre kaza, Antalya istikametinden Alanya istikametine seyir halinde olan ve içerisinde turist bulunan Şeyh Mehmet Yılmaz’ın kullandığı 01 VY 543 plakalı tur midibüsünün aynı istikamette gitmekte olan Adil Ünlü idaresindeki 34 JK 1450 plakalı otomobile arkadan çarpması sonucunda meydana geldi. Adil Ünlü’nün kullandığı otomobil çarpmanın şiddetiyle yoldan çıkarak yol kenarında bulunan beton elektrik direğine çarptıktan sonra durabildi. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücüsü, çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldıktan sonra ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. 
Kazanın ardından tur midibüsünde bulunan turistler olay yerine gelen bir tur otobüsüyle tatillerini geçirecekleri otellere götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.