TÜPÇÜ HIRSIZ YAKALANDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2016 - 16:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÜPÇÜ HIRSIZ YAKALANDI

ALANYA'DA TÜP ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI
- Antalya'nın Alanya ilçesinde şüphe üzerine vatandaşların yakaladığı bir şahsın polis tarafından tüp hırsızlığından arandığı tespit edildi. Edinilen bilgiye göre, Sugözü Mahallesi'nde evleri gözetlerken vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edilen şüpheli D.M.A'nın(20), yapılan Genel Bilgi Toplama(GBT) sorgusunda hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan 20 yaşındaki şüpheli D.M.A, Saray Polis Merkezi'ne götürüldü. Şahsın, 17 Şubat'ta Dinek Mahallesi'nde bir depodan 4 adet 12 kilogramlık tüp çaldığı ve dün de Kadıpaşa Mahallesi'ndeki bir evden 2 adet tüp çaldığı ortaya çıktı. Şüpheli D.M.A'nın, Saray Polis Merkezi'nde ifadesinin sürdüğü belirtildi.
ALANYA'DA TÜP ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

- Antalya'nın Alanya ilçesinde şüphe üzerine vatandaşların yakaladığı bir şahsın polis tarafından tüp hırsızlığından arandığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Sugözü Mahallesi'nde evleri gözetlerken vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edilen şüpheli D.M.A'nın(20), yapılan Genel Bilgi Toplama(GBT) sorgusunda hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan 20 yaşındaki şüpheli D.M.A, Saray Polis Merkezi'ne götürüldü.

Şahsın, 17 Şubat'ta Dinek Mahallesi'nde bir depodan 4 adet 12 kilogramlık tüp çaldığı ve dün de Kadıpaşa Mahallesi'ndeki bir evden 2 adet tüp çaldığı ortaya çıktı. Şüpheli D.M.A'nın, Saray Polis Merkezi'nde ifadesinin sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.