TÜNELDE FECİ KAZA

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2018 - 11:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TÜNELDE FECİ KAZA

Tünelde kamyon bisikletlilere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Antalya’nın Alanya ilçesinde 3 kişinin sürdüğü bisikletlere kamyon çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kaza, Alanya girişindeki tünelde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen kamyon, aynı yönde giden 3 bisikletliyle çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle bisikletli Fatih Güveneş (60), Ayhan Savuk ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yola savruldu. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Fatih Güveneş’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Samsun’dan bisikletlerle Türkiye turuna çıktıları öğrenilen Güveneş’in cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, yaralılar ise sağlık ekipleri tarafında ambulansla hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle yolda bir süre uzun araç kuyrukları oluşarak trafik akışı yavaş ilerledi. Polisin olayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.
Tünelde kamyon bisikletlilere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Antalya’nın Alanya ilçesinde 3 kişinin sürdüğü bisikletlere kamyon çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Alanya girişindeki tünelde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen kamyon, aynı yönde giden 3 bisikletliyle çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle bisikletli Fatih Güveneş (60), Ayhan Savuk ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yola savruldu. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Fatih Güveneş’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Samsun’dan bisikletlerle Türkiye turuna çıktıları öğrenilen Güveneş’in cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, yaralılar ise sağlık ekipleri tarafında ambulansla hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle yolda bir süre uzun araç kuyrukları oluşarak trafik akışı yavaş ilerledi. Polisin olayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.