TÜMSEKTEN KAÇTI, PASTANEYE GİRDİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2014 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TÜMSEKTEN KAÇTI, PASTANEYE GİRDİ

TÜMSEKTEN KAÇTI, PASTANEYE GİRDİ
Antalya’nın Kemer ilçesinde yoldaki çukurdan kaçmak isterken aracının hakimiyetini kaybettiği iddia edilen sürücü, aracıyla pastaneye daldı. Edinilen bilgiye göre, 07 VFP 18 plakalı aracı ile Dörtyol Bulvarı'ndan Cumhuriyet Meydanı istikametine seyreden Abdulgani Demir (42), iddiaya göre yoldaki çukurdan kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yolun karşı şeridine geçerek önce bir lokantaya, daha sonra aradaki duvarı yıkarak pastaneye girdi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Sürücü Abdulgani Demir ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, zarar gören restoran ve pastanede onarım çalışması başlatıldı. Pastane sahibi Kemal Akyüz, "10 dakika önce cam kenarındaki masada 4 kişi oturuyormuş. Kimsenin yaralanmaması büyük şans" diye konuştu.Bu arada kaza anı, güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde kazadan kısa süre önce kaldırımdan insanların geçtiği görülürken, çevrede kimse olmadığı sırada hızla kaldırım üzerinden gelen aracın lokantaya ve ardından da pastaneye girmesi yer alıyor. 
TÜMSEKTEN KAÇTI, PASTANEYE GİRDİ

Antalya’nın Kemer ilçesinde yoldaki çukurdan kaçmak isterken aracının hakimiyetini kaybettiği iddia edilen sürücü, aracıyla pastaneye daldı. 
Edinilen bilgiye göre, 07 VFP 18 plakalı aracı ile Dörtyol Bulvarı'ndan Cumhuriyet Meydanı istikametine seyreden Abdulgani Demir (42), iddiaya göre yoldaki çukurdan kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yolun karşı şeridine geçerek önce bir lokantaya, daha sonra aradaki duvarı yıkarak pastaneye girdi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Sürücü Abdulgani Demir ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, zarar gören restoran ve pastanede onarım çalışması başlatıldı. 
Pastane sahibi Kemal Akyüz, "10 dakika önce cam kenarındaki masada 4 kişi oturuyormuş. Kimsenin yaralanmaması büyük şans" diye konuştu.
Bu arada kaza anı, güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde kazadan kısa süre önce kaldırımdan insanların geçtiği görülürken, çevrede kimse olmadığı sırada hızla kaldırım üzerinden gelen aracın lokantaya ve ardından da pastaneye girmesi yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.