Tüm dünya tedirgin!

Dünya 12.03.2022 - 09:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

Tüm dünya tedirgin!

Tüm dünya tedirgin!
Rusya'nın Ukrayna'daki saldırıları birçok kentte şiddetli şekilde devam ederken, bölgede bulunan nükleer tesisiler ise tüm dünyayı korkutuyor.   Zaman zaman tesis çevrelerinde de çatışmaların yaşandığı bilinirken, ortaya korkutan iddialar atıldı. Rusya tarafından yapılan açıklamada, Amerika'nın Ukrayna’da 30 farklı biyolojik laboratuvarı bulunduğuna dikkat çekildi. Ukrayna ise Moskova’nın nükleer tesisleri vurarak felakete yol açabileceğini öne sürdü
Tüm dünya tedirgin!

Rusya'nın Ukrayna'daki saldırıları birçok kentte şiddetli şekilde devam ederken, bölgede bulunan nükleer tesisiler ise tüm dünyayı korkutuyor.
 

Zaman zaman tesis çevrelerinde de çatışmaların yaşandığı bilinirken, ortaya korkutan iddialar atıldı. Rusya tarafından yapılan açıklamada, Amerika'nın Ukrayna’da 30 farklı biyolojik laboratuvarı bulunduğuna dikkat çekildi. Ukrayna ise Moskova’nın nükleer tesisleri vurarak felakete yol açabileceğini öne sürdü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.