Tuğgeneral’den Vali Günaydın’a Helikopter maketi hediyesi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2018 - 18:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tuğgeneral’den Vali Günaydın’a Helikopter maketi hediyesi

Tuğgeneral’den Vali Günaydın’a T129 Atak Helikopteri maketi hediyesi
Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Gündüz’den Vali Günaydın’a nezaket ziyareti Ankara’dan Isparta’ya taşınarak faaliyetlerine başlayan Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Nadir Gündüz Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Tuğgeneral Gündüz’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Şehmus Günaydın, Kara Havacılık Okulu’nun ülke savunmasında çok önemli bir yeri olduğunu ve Isparta olarak her konuda Kara Havacılık Okulu’nun yanında olduklarını belirterek, her türlü katkı ve desteği vereceklerini ifade etti. Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Nadir Gündüz ise okullarının inşası ve ardından taşınma aşamalarında kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Vali Şehmus Günaydın başta olmak üzere, tüm Ispartalılara teşekkür ederek, dünya çapınca kendi sınıfındaki en etkin taarruz helikopteri olan milli gururumuz T129 Atak maketi takdim etti.
Tuğgeneral’den Vali Günaydın’a T129 Atak Helikopteri maketi hediyesi

Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Gündüz’den Vali Günaydın’a nezaket ziyareti

Ankara’dan Isparta’ya taşınarak faaliyetlerine başlayan Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Nadir Gündüz Vali Şehmus Günaydın’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Tuğgeneral Gündüz’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Vali Şehmus Günaydın, Kara Havacılık Okulu’nun ülke savunmasında çok önemli bir yeri olduğunu ve Isparta olarak her konuda Kara Havacılık Okulu’nun yanında olduklarını belirterek, her türlü katkı ve desteği vereceklerini ifade etti.

Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral Nadir Gündüz ise okullarının inşası ve ardından taşınma aşamalarında kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Vali Şehmus Günaydın başta olmak üzere, tüm Ispartalılara teşekkür ederek, dünya çapınca kendi sınıfındaki en etkin taarruz helikopteri olan milli gururumuz T129 Atak maketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.