TSK VURDU, PKK KÖŞEYE SIKIŞTI

Asayiş 26.04.2022 - 10:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TSK VURDU, PKK KÖŞEYE SIKIŞTI

TSK vurdu, PKK köşeye sıkıştı! Terör örgütünün Suriye planı: Kandil'i taşıyorlar
Türk Silahlı Kuvvetleri, Pençe-Kilit Harekatı’yla Irak'taki terör yuvalarını yok ediyor.   Peş peşe yapılan sınır ötesi operasyonlarla adeta köşeye sıkışan terör örgütü PKK 'Suriye planı'nı hayata geçiriyor. Fırat’ın batısındaki Tel Rıfat ile doğusundaki Haseke ve Ayn İsa’da üç terör kampı kuran PKK, 3 merkezli bir yapıya geçiyor. Son dönemde Türkiye’yi hedef alan saldırıların kaynağı da olan bu üç bölgenin ABD ve Rusya’nın kontrolünde olması ise dikkat çekti.  
TSK vurdu, PKK köşeye sıkıştı! Terör örgütünün Suriye planı: Kandil'i taşıyorlar

Türk Silahlı Kuvvetleri, Pençe-Kilit Harekatı’yla Irak'taki terör yuvalarını yok ediyor.

 

Peş peşe yapılan sınır ötesi operasyonlarla adeta köşeye sıkışan terör örgütü PKK 'Suriye planı'nı hayata geçiriyor. Fırat’ın batısındaki Tel Rıfat ile doğusundaki Haseke ve Ayn İsa’da üç terör kampı kuran PKK, 3 merkezli bir yapıya geçiyor.

Son dönemde Türkiye’yi hedef alan saldırıların kaynağı da olan bu üç bölgenin ABD ve Rusya’nın kontrolünde olması ise dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.